Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 14. marraskuuta 2011

Kutsu kävi...

Tänään se sitten selvisi. Mitä olen täälläkin kovin pohtinut. Eli koska sinne Tromssaan pitää oikein lähteä. No ensiviikon perjantaina eli 25.11!! Apuva! Silloin on siis kontrolli siellä ja käsiittääkseni sieltä ei tulla takaisin ilman vauvaa... saa nähdän kuinka pitkä reissu tulee olemaan:) Mutta oli ihana saada joku selvyys tähän juttuun. Ja nyt toivotaan, ettei Glotta päätä muuttaa ulos ennen tuota päivää. Esim. nyt täällä Kirkenesissä on ihan hirveä talvimyrsky. Hirveä lumimyräkkä / tuuli! Jos tällaisena päivänä alkaisi tuntua siltä, että nyt pitää mennä niin en tiedä miten kävisi.. lentokoneet eivät pääse matkaan jne. Synnyttäisin varmaan kotona:) Mutta toivotaan, että Glotta viihtyy yksiössään vielä.. 11 päivää.. OMG! Ja tuona perjantaina sää suosii meitä ja me pääsemme lentämään glotanhakumatkalle:)

Olen niin onnellinen, että jopa iltapuuron
voisilmä muuttui sydämeksi :)

12 kommenttia:

 1. On se vaan odottavan aika pitkä! Hyvä että sait päivämäärän mitä odottaa. Mä saan vasta perjantaina tietää että koska käynnistellään, eli joko pe tai seuraava ma. Mutta siinäkin voi sitten mennä se viikko ennenkuin vauva on sylissä. Toivottavasti kaikki menee hyvin siellä! T:Saija

  VastaaPoista
 2. oioioi!!!!!! niin pian jo! Missä muuten asut tromssassa, sairaalallako? Ihanaa, teilläkin on pian pieni tyttö..... :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä.. odottavan aika on pitkä:) Mutta nyt kun sain ton päivämäärän tajusin, että OMG se on ihan kohta:) Tosin tuolloin ei varmaan tapahdu mitään. Mutta onpahan jotain mitä odottaa, välietappi:) Ja sitten on turvallinen olo kun on siellä. Kun alkaa tapahtumaan niin apu on lähellä eikä 800km:n päässä. Saija: tsemppiä tuhannesti!! Mitä tarkoitat kun sanot, että voi mennä viikko, että vauva sylissä? Toiv. kaikki menee myös hyvin siellä <3 Satu: Asun potilassairaalassa joka on srl:n yhteydessä. Miltä se pieni uusi kämppis tuntuu? t.kalamuija

  VastaaPoista
 4. Siis potilashotellissa joka on sairaalan yhteydessä:) t.sama

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että kaikki menee hyvin! Onnea ja jaksamista loppuraskauteen! Voi sataispa täälläki jo lunta... -Eve-

  VastaaPoista
 6. Turvallista matkaa ja tsemppiä koitokseen!!! Jännityksellä odotellaan uutisia ja ensikuvia=)
  t: Hanna Hong Kongista

  VastaaPoista
 7. Tsemiä Hanna kovasti!!!!!

  Ihana sydänpuuro! <3

  Anne

  VastaaPoista
 8. Pieni uusi kämppis on sydäntäsärkevän ihana..... On tainnut jo kietoa sekä äidin että isän pienten pikkusormiensa ympärille.... :)

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Tromssaan ja tosi hieno homma, että enää ei tarvii miettiä koska tulee lähtö:) Otahan yhteyttä, jos käy aika pitkäksi!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille tsempeistæ:) Nyt vaaan odotellaan. Tanaan tuli sitten ihan virallinen kirjallinen kutsu. Eli 25.11 Tromssaan ja hotelli on Amalia. Eli ei olekaan se potilashotelli. Ja nain alustavasta mulle on varattu sielta huone 25.11-12.12. Toiv. ei nyt ihan noin pitkæsta holidaysta kuitenkaan ole kyse:) Eli Saana.. voi olla, etta meilla on hyvinkin aikaa istua sushilla harvase ilta:) t.kalamuija

  VastaaPoista
 11. Viihtyisää odotusta kotona ja myöhemmin Tromssassa ja sitten sushi illallisen lisäksi suosittelisin käymään paikassa nimeltä Kompagniet.
  Suosittelisin sitä vaikka omistaja ei olisikaan kipparini poika.
  On vanhan koulukunnan ravintola ja ruoka aivan fantastista. Ja se rakennus yksi Tromssan vanhimmista ja hienoimmista puurakennuksista.
  Tietysti tuomiokirkon jouluoratorio jos sattuu samaan aikaan vai mikä passio se olikaan hehe :) ja latte kannattaa... ai niin synnyttämäänhän sinä olet menossa :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä Avletto:) Ehdottomasti menen tuonne Kompagnietiin:) Kuulostaa hyvältä. Toivotaan, että Tromssassa on kaikkea kivaa tarjolla. Kun on joulunalusaika ja kaikkea. Niin joo.. synnyttämäänhän sinne ollaan menossa:) Toivottavasti olen siinä kunnossa, että pääsen tutustumaan kaupunkiin! Viime visiitti oli niin lyhyt, että jäi pieni polte:)t.kalamuija

  VastaaPoista