Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 18. toukokuuta 2013

Uusia tuttavuuksia...

Norjasta käsin aina luin lehdistä ja blogeista tästä Suomessa melko uudesta jutusta eli Ravintolapäivästä. Ajattelin, että miten kiva olisi olla Hkissä tuolloin... käydä ihmisten kodeissa syömässä. Musta toi on huippuidea ja hatunnosto kaikille, jotka tuohon osallistuvat. Avaavat kotinsa ovet... tai ainakin ikkunat ja tarjoilevat meille muille ihania makuelämyksiä.Mutta multa meinas mennä tämä koko homma ihan ohi. Onneksi on hoitokoira, jota pitää lenkittää niin huomasin lyhtypylväässä mainoksen, että ihan tässä meidän lähellä eräs koti myy herkkuja.. ja tänään! Eikun kotiin ja poikia houkuttelemaan mukaan:) Kohta jo kolkuttelimme ikkunaa ja 6 eurolla saimme kasan ihania leivonnaisia. Varsinkin tuo popcornsuklaa oli hyvää:)

Eli ekaa kertaa Ravintolapäivillä ja ekaa kertaa rugbymatsissa. Ystäväni mies pelaa kyseistä lajia ja innostuimme koko perhe lähtemään Myllypuroon turnaukseen. Ja kannustamamme joukkue voitti koko pa..n:) Hyvä Porvoo!Päivän ohjelmaan kuului myös 2 tunnin päikkärit!!! Kyllä tuntui ihanalta nukkua rauhassa ja niin pitkään kuin unta riitti. Tämä on sellaista luksusta mihin ei ole mahdollisuutta silloin kun mies on reissussa. Ja sen jälkeen olen käynyt sotaa voikukkien kanssa.. meidän piha on AIVAN täynnä niitä. Olen huono kasvien kanssa. Melkein mikä kukka vain niin tapan sen, mutta nämä voikukat näköjään menestyvät jopa minun pihalla!

Nyt on vähän flunssainen olo. Kuppi teetä ja Euroviisut:) Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Ai nytkö se ravintolapäivä taas meni... Meillä on ollut apinamiehen kanssa mielessä perustaa oma rafla jonakin ravintolapäivänä. Mutta ehkäpä sitten seuraavan kerran. Tai ensi toukokuussa... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se meni. Ja oli kyllä menossa multakin ohi:) Pitää laittaa johonkin ylös kun se on seur. kerran niin muistetaan sitten. Ois ollut kiva mennä johonkin syömään myös suolaista, mutta hyvä, että edes tuon verran päästiin nauttimaan tapahtumasta:)

   Poista
 2. Olisi kiva olla Helsingissä ravintolapäivänä. Oslossa homma ei taaskaan ottanut oikein tuulta alleen, vain muutama yrittäjä. Mikähän siitä on, ettei norjalaisia innosta tällainen? Tällä kertaa ehkä perjantain kansallispäivä saattoi toimia hidasteena, mutta ei niitä ravintoloita ole aikaisemminkaan ollut enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norjalaiset ovat vähän;) Tuollainen ihmisten kotiin kutsuminen ei ole niin helppoa kuin meille suomalaisille ehkä. Törmäsin tähän kun myin me&i-vaatteita. Ainakin pohjoisessa oli näin.

   Poista
 3. Itsekin olen haikaillut ravintolapäivään osallistumisesta. Tälläkin kertaa tulemme Suomeen juuri muutaman päivän myöhässä... Ihanalta kuulosti tuo sun lauantaipäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Suomeen! Toiv. pysytte tällä kertaa terveinä. Itselläni on hirveä flussa juuri nyt.

   Poista
 4. Mä muistin ravintolapäivän mutta meni niin tohinalla eilinen etten kerennyt katsomaan josko lähellä olisi ollut mitään... Kyllä mä vielä jonain päivänä...! Ihanan näköiset oli herkut ja edellisen postauksen kuvat :)

  Ps. Seuraava ravintolapäivä elokuussa! http://www.facebook.com/ravintolapaiva?fref=ts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai seuraavan kerran jo elokuussa. Pitää pistää ylös ja oikein suunnitella lenkki jonka varrella käy herkuttelemassa:)

   Poista