Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 11. toukokuuta 2013

Kesä


Ihana kesäpäivä.
Luulin jo, että johan mä pärjään hyvin lasten kanssa.
Kunnes tuli taas ilta ja nukutusrumba. 
Toi meidän pieni jonka olisi kaiken järjen mukaan 
pitänyt olla tosi väsynyt tämän kaiken ulkoilun ym. 
jälkeen ei vaan taas meinannut nukahtaa...

Hitto, että se ottaa päähän. Teet kaikkesi ja meinaat jo
itse nukahtaa pystyyn siihen sängyn viereen, mutta toinen 
vaan hyörii ja touhuaa jne. 
No nyt täällä nukutaan... mutta sen lisäksi, että 
Glotta on huono nukahtamaan hän on myös ajoittain
huono nukkumaan.
Jonkun näköinen unikoulu pitäisi kai pitää taas.
Sääli naapureita...
Huoh!


11 kommenttia:

 1. Voi onko siellä noin lämmintä? Mina olen vetänyt villasukkaa tiukkaan jalkaan ja toppatakki oli päällä, kun piti ulkona tehdä töitä.

  Nuo lapset on niin erilaisia nukkujia. Jospa se Glottakin siitä pian alkaisi tajuta nukkumisen tärkeyden ja ihanuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällä viikolla on ollut useampikin oikein lämmin päivä:)
   Lapset ovat tosiaan erilaisia nukkujia vai onko mulla vaan tatsi hukassa näin monen vuoden jälkeen... että en saa lasta nukkumaan!?
   Toivotaan, että oppii ja tajuaa nukkumisen ihanuuden ja mielellään ihan tosi nopeesti:) Välillä on hyviä jaksoja, mutta sitten on taas näitä rikkonaisia öitä. Mutta onhan tässä paljon tapahtunut pienelle lyhyessä ajassa, että ihmekkös tuo.

   Poista
  2. Mulla oli tää nuorin kaikkein huonoin nukkuja kanssa...

   Poista
  3. Milloin hän alkoi nukkumaan kokonaisia öitä... älä sano, ettei tee sitä vieläkään;) Eikö teidän pienin ole jo n. 10v. Oletko löytänyt selvyyttä, että miksi näin.. siis miksi hän on ollut huonoin nukkuja. Onko se vaan taas näitä juttuja "me ollaan kaikki erilaisia" vai onko tässä jotain tehtävissä?

   Poista
 2. Roppakaupalla onnea ja lepoa;) äitienpäivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yö meni hyvin ja ainakin aamu meni lupaavasti. Mies on Norjassa enkä siis odottanut mitään "sänkyaamupaloja". Mutta miten kävikään.. heräsin ennen kasia kolinaan ja hetken päästä sänky oli täynnä lapsia ja aamupala tuli kuin tulikin sänkyyn:) 10.äitienpäivä <3 Hyvää äitienpäivää myös sinne:)

   Poista
  2. Oi! Sen lisäksi, että miehesi on fiksu ja huomaavainen, myös poikasi ovat nähtävästi tätä, Wau! Hyvä pikkuäijät! Toivottavasti äitienpäiväsi oli ihana <3
   Ytte

   Poista
 3. Hyvää äitienpäivää! Mua odotti prinsessakakkukahvit, kun nousin :) Eli en joutunut itse leivontahommiin. Juhlakalu nukkui tosi huonosti (nyt toi maha/hormonit/ mikä lie on ruvennu valvottamaan, joten fiilis vähän hakusessa... Noo, kyl se tästä ku saa silmät auki.

  Miten sun varvaspatti muuten? Etkö raaskinutkaan luopua siitä? ;) Tuli mieleen noista sun linssiludevarpaista :D

  Titti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi. Toiv sait fiiliksestä kiinni! Tiedän ton tunteen kun maha vaivaa ja pissattaa ja ja ja... tsemppiä. Se on niin epistä, että jo raskaana olleessa pitää alkaa valvomaan:( Mulla on raskaudenaikaiset univelat + 1,5v tätä vauva-arkea takana.. turha kai sanoa, että välillä vähän väsyttää.

   No Norjassahan ei mikään tapahdu nopeasti. Sen verran varvaspattihomma eteni siellä, että ehdin käymään yleislääkärillä ja sain lähetteen ortopedille ja sieltä lähetteen toimenpiteeseen jota ei ikinä ehditty tehdä. Viimeviikolla srl:sta soitettiin, että nyt mun aika ois tullut, mutta olivat papereista lukeneet, että olen muuttamassa Suomeen.
   Nyt sitten selvittelen miten tässä pitäis edetä.. patti vaivaa niin, että en voi urheilla jne. Omalle terv.asemalle en saa edes yhteyttä. Olen parina päivänä soittanut moneen otteeseen ja linjoilla on yllättäen ruuhkaa.. nyt selvittelen mitä tuon ganglion poisto maksaa yksityisellä. Se on hankalassa paikassa ja kuka vaan ei sitä rupea poistamaan.. Ärsytys, ois ollut niin hyvä jos tämän olisi saanut hoidettua Norjassa. Nyt kun on toi uusi työ ja kaikki.. ja tosta tulee väkisin saikkua:(

   Poista
 4. Oho, onpas siellä kesäinen meininki jo! Me täällä oltiin ihan villejä ja oltiin jo parina päivänä ulkona ilman takkia - huppareilla:D

  Voi sitä pientä uniongelmaista:/ Toivottavasti Glodiskin tajuaa pian miten ihanaa nukkuminen on. Voimia yh-arkeen muru! Enää kolme päivää, niin saat husbandin kotiin:) -m

  VastaaPoista
 5. Voi kun siella etelassa on kesa jo pitakalla. Tanaan mittarissa on varjossa jo 15 ja silti mietitytti aamulla, etta uskaltaakohan tuonne lahtea vahemmalla vaatteella (uskalsi)

  VastaaPoista