Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sohva sisään toinen ulos... ja paljon muuta myynnissä.

Moni kyseli tuosta meidän uudesta sohvasta.
Se oli mun "heräteostos" viime Suomenreissulta. Olin käynyt jo tässä asunnossa ja tiesin, että olohuoneemme ei ole kovin iso. Tuo sohva kuitenkin pisti silmään, mutta heti ajattelin, että se on liian iso tähän tilaan.

Iskun myyjä oli kuitenkin sinnikäs. Sai minut soittamaan asunnon entiselle omistajalle ja kyselemään mittoja:) Ja nehän täsmäs.
Vaikka olen aina inhonnut tiloja joissa on liian isot kalusteet huoneen kokoon suhteutettuna niin menin ja ostin tämän sohvan. Norjan kodissa kun katsoimme telkkaria niin joku lapsista joutui aina olemaan lattialla. Mietin, mikä olohuoneemme tarkoitus on. Ja näin mielessäni illat joilloin mieskin on kotona ja koko perheen voimin katsomme jotain lempiohjelmaamme.. eli päätös oli tehty. Käytännöllisyys ennen estettiikkaa:)Mutta tämän jättisohvan ansiosta, meillä on nyt yksi huone täynnä ylimääräistä sohvaa, nojatuolia ja tv-tasoa. Joku lukija pyysi linkki huuto.nettiin kun laitan kamat jakoon ja tänään näpyttelin ne huutikseen. Mutta tunari kun olen en osaa laittaa linkkiä jossa kaikki kohteeni näkyvät... osaako joku auttaa?

Myynnissä siis Vepsäläisen 3 istuttava vuodesohva, nojatuoli ja rahi, valkoinen tv-taso sekä Lundian hylly/kirjoituspöytä. Nimimerkkini Huutiksessa on hulda125 jos se auttaa löytämään kohteeni:) Ja yritän laittaa linkit kuvien alle... jos siitä klikkaamalla pääsisitte huutikseen...


Vauva ei kuulu kauppaan:)
ps. tämä sama tv-taso näkyy näköjään tuossa alimmassa kuvassa.

Tason vas. yläkulma vähän irvistää. Muuten
priima:)


Päälliset juuri pesty eli hakekaa pois ennen kun joku ehtii sotkemaan;)


Ja nouto Vantaan Kartanonkoskelta mahd. pian:)

10 kommenttia:

 1. Et sattuisi myymään kili-sänkyänne? Vai onko se teillä enää? ;)
  On ollut hauska lukea blogiasi :)
  -k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis tervetuloa Suomeen ja Onnea uuteen kotiin!
   -k

   Poista
  2. Kilisänky on edelleen enkä myy sitä:D se on ihana:D ja kiitos! On ihana olla Suomessa.

   Poista
 2. Kerrotko vuodensohvan mitat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko sohvan pituus 220? Tarkistan huomenna.

   Poista
  2. Kyllä. Sohvan pituus käsinojineen 220cm. Levitettynä siinä nukkuu hyvin 2 ihmistä. Olisko 140cm leveä? En pysty levittämään kun huone jossa se tällä hetkellä on, on niin täynnä:(

   Poista
 3. Hieno harmaa! Ja ihanaa kuulostella teidän kotiutumistunnelmia... nopsastihan se muutto meni, ja hommat on ihan hanskassa, right? Terkut!

  VastaaPoista
 4. Hieno on tosiaan tuo sohva! Minkä kokoinen tuo uusi on mitoiltaan? Mekin varmaan joudutaan ostamaan iso sohva suhteessa olohuoneen kokoon ja HT collectionin comoa olen käynyt jo kerran koeistumassakin. Mutta en vielä ole sille asteelle päässyt, että myyjä olisi saanut myytyä mitään, nyt ehkä pitää antautua sellaisen uhriksi :)
  - k.ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi pitkä sivu varmaan 3m ja lyhyt 2m. Siinä istuu hyvin 7-8 henkilöä:) Ja makaa koko 5 henkinen perhe.. päällekkäin:)
   Varo Espoon Iskua. Siellä oli niin hyvä myyjä, että mä en vaan päässyt sieltä ulos ilman sohvaa. Sain hyvät alet, ilmaisen kuljetuksen, koristetyynyt kaupan päälle ja vielä yön Siuntion kylpylän Tempursviitissä meille aikuisille:)

   Poista