Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Back in business...

Nyt on siis työt aloitettu:)

Tuntuu niin hyvältä aamulla ajella töihin ja kuunnella Suomipoppia:) Jaajolla on ihan samat jutut kuin 3 vuotta sitten. Mikään ei ole siis muuttunut:)

Tuntuu kuin olisi ollut lomalla omasta elämästä. Loma teki hyvää, mutta on kiva olla takaisin:) Aika on mennyt nopeasti. Tuntuu kuin hetki sitten olisin ajellut näitä Helsingin katuja ja tosiaan siitä on jo 3 vuotta!

Olen ihan poikki. Uuden oppiminen vie voimia! Takana huonosti nukuttuja öitä.
Myös pojat tuntuvat olevan aika puhki. Eka kouluviikko Suomessa takana. Tykkäävät ja pärjäävät:) Minä nautin kun ei tarvii eväistä huolehtia ja pojat nauttivat kouluruoasta. Tällä viikolla on ollut mm. makkarakastiketta, lihapullia, riisipuuroa, makaronilaatikkoa ja hernekeittoa.... itsekin voisin ruokailla tuolla;) Ei vaan. Olen nauttinut uudesta työstä ja siitä, että luonaan voi syödä missä haluaa. Eilen nepalilaisessa ja tänään Dylanissa:) Ei paha.

Mummu oli hoitamassa Glottaa loppuviikon. Tänään he olivat tutustumassa päiväkodissa. Hyvin oli mennyt:) Maanantaina olisi sitten eka hoitopäivä. Suurkiitos mummulle :) Osaan todella arvostaa sitä, että nyt meillä on lähellä ihminen joka auttaa kun hätä no suurin <3

Nyt olen lasten kanssa yksin. Mummu lähtenyt kotiin ja mies on Norjassa. Olisi kiva jos hän olisi täällä meidän kanssa.. ja hän haluaisi olla...

Mutta ihanaa, että edessä on viikonloppu.
Illalla olimme vähän ulkona, sitten kävimme saunassa ja nyt Voicen finaali!
Huomenna saamme vieraita ja sunnuntai on kirppispäivä.

Hyvää viikonloppua teille kaikille:)

Kuva töistä:)
Meillä kuljetaan toimistolla Reinot jalassa!
Nyt on yhdet Ainotkin liittyneet joukkoon.
Olen firman 1. nainen:)

16 kommenttia:

 1. Saako udella minkä alan töissä olet? Minkätyyppistä työtä?

  Tsemppiä uuden aloitukseen, pian alkaa jo helpottaa kun muutamasta ekasta viikosta selviätte.

  Suomen koululaitoksessa on kyllä monia hienoja, ainutlaatuisia puolia, vaikka montaa asiaa nykyään parjataankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myyntiedustajana sellaisessa pienessä suomalaisessa yrityksessä... joka kasvaa toki kovaa vauhtia:)
   Juu varmasti helpottaa kuhan vauhtiin päästään... kun mies on kotona yritetään laittaa kotia jne ja kun olen yksin niin keskityn vaan siihen, että pysymme elossa:)
   Kyllä Suomen koululaitoksessa on paljon hyvää.

   Poista
 2. mullekin tuli mieleen, että et taida kuitenkaan ihan sairaanhoitajan töitä tehdä jos olet ainoa nainen firmassa... Mutta tosi kiva, että olet tyytyväinen ratkaisuusi ja kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin. Aika tehopakkaus tunnut kyllä olevan :D.

  Mulla on yleensä tuollaisten nopeiden käänteiden jälkeen tuntunut, että sielu ei ehdi muutokseen mukaan. On pitkään sellainen vähän outo ja hämmästynyt olo, ja vie jonkin aikaa, että oikein kunnolla tajuaa muutoksen. Mutta ehkä sulla se sielu ei ehtinyt Norjaan asti, vaan oli koko ajan siellä Helsingissä odottelemassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee sh:n töitä. Se eka paikka jonka sain oli sh:n paikka. Tosi mielenkiintoinen jne, mutta se olisi ollut vuorotyö ja hankala käytännössä kun olen lasten kanssa paljon yksin. Toki kun kävin tässä työhaastattelussa niin tiesin heti, että jos saan tämän niin otan vastaan, enkä ole katunut:)
   Rakastan myyntiä. Sitä kun tapaa uusia ihmisiä, saa itsenäisesti liikkua, syödä lounaan missä syö ja pystyy vaikuttamaan omaan palkkaan. Ja plussaa on tosiaan se, että tämä on miesvaltainen työpaikka / ala:) Miesten kanssa on niin paljon helpompi tehdä töitä:)
   Kyllä sielu oli mukana myös Norjassa:) Mutta Suomi on kotimaa ja erittäin tärkeä:)

   Poista
 3. Hyvin on lähtenyt käyntiin. Kaiken uuden aloittaminen vie enemmän energiaa, mutta nopeastihan sitä kaikkeen tottuu :). Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on niin moni asia muuttunut ja elämäntilanne uusi, että huomaa kyllä miten väsynyt on. Mutta kaikkeen tottuu:) Ja kivalta tuntuu vaikka on vähän väsy:)

   Poista
 4. Hyvää viikonloppua myös Suomeen! Minäkin jäin miettimään minkälaisia hommia teet? Kuulosta kyllä ihanalta tuo Suomeen paluu vaikka en siitä itse ihan tosissani haaveilekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä on honeymoon menossa:) Eiköhän se arki astu kuvaan ison isolla otteella vielä:) Mutta kiva, että on kevät ja mennään kohti kesää! Terkkuja Norjaan.. tai missä tällä hetkellä oletkaan:)

   Poista
 5. Kiinnostuin kanssa tuosta työstä. Kun kerroit lounaspaikoista, tajusin ettet teekään sh:n töitä..
  Kun ite mietin mikä musta tulee isona niin tuo kuulostaa mielenkiintoiselta. Onko kuitenkin hoitoalan tuotteita mitä edustat? Kun siihen sh:n koulutuksella pääsit. Tai enhän tiedä vaikka sulla olisi toinenkin koulutus.
  Kiva että arki rullaa. Kyllähän sitä lomankin jälkeen ekojen työpäivien jälkeen väsyttää, saatika sitten noin ison muutoksen jälkeen.
  Meilläkin taas mies USA:ssa eli tiedän tunteen. Mutta onneksi teillä mummu lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole nyt hoitoalan tuotteita. Olen myynyt niitäkin ja siitä saanut työkokemusta josta nyt hyötyä:) Ja on mulla lääke-edustajan koulutus, mutta nyt en myy lääkkeitäkään:)
   Voimia myös sinne! Mä olen tosiaan ihan puhki. Tää kun vetää tätä arkea yksin vie mehut. Voi kun tulis ma ja pääsis töihin lepäämään;) Ei vaan. Siitä saa energiaa kun osan päivästä tekee jotain muuta kuin tätä mitä on tehnyt jo pitkään... sitten jaksaa taas kotia ja lapsia:)

   Poista
 6. Mä olen ihan unohtanut toivottaa onnea uuteen kotiin! Hienoa että muutto sujui hyvin ja arki on lähtenyt rullaamaan. Jännä katsella noita teidän kotikuvia, koko ajan yritän miettiä millä nurkalla asutte ja kohdistaa oikean talon ;) Kivalta kuulostaa sun työkin. Jotain tuollaista munkin pitäisi löytää, nykyinen ei nappaa enää yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Samoin teille!
   Me asutaan lähellä koulua:)
   Mä päätin, että nyt en hae.. tai ainakaan mene työhön mikä ei tunnu kivalta. Etsin työpaikkaa jossa ainakin luulen viihtyväni vuosia. Ja sain sellaisen. Toiv. menestyn ja saan jäädä:) Nyt ainakin tuntuu, että olen onnenpossu, mutta eiköhän sekin aamu tule kun ei niin hirveesti tekis mieli töhin lähteä:) Mutta en usko että pitkään aikaan... olin niin valmis töihin ja olen niin intona:)

   Poista
 7. Tuo uuden oppimisesta johtuva väsymys on varsin tuttu tunne tällä hetkellä. Eiköhän se ala helpottamaan. Tuo mummun lähellä olo on aivan korvaamatonta nimim. mummi ja ukki asuu 1/2 km päässä tuhansien kilometrien sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Tosin meillä on mummulaan 50km, mutta kun ennen oli 1500km niin ei tunnu missään:)
   Jaksuja sinne!

   Poista