Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Eteneekö tämä?

Aamupäivä meni näissä tunnelmissa:


Me ei vaan saatu aloitettua. Ulkona oli niin ihana ilma. Teki vain mieli istua kuistilla ja hörppiä kahvia.
Ja ihan se tyypillinen juttu... kun jotain pitäis tehdä (kuten pakata) niin keksii kaikkea muuta! No jossain vaiheessa sitten aktivoiduimme. Monta tuntia touhuttiin. Nyt on nenä niin täynnä pölyä ja akku tyhjänä, että enää ei vaan jaksa. Ja olo, että tästä ei tule mitään. Monta päivää ollaan pakattu eikä loppua näy. Kuka hitto tätä kamaa on tänne haalinut!? Oikeesti. Pakkaa, pakkaa ja silti tuntuu, että joka paikka on vielä täynnä kaikkea irtotavaraa. Ihan hirveetä hommaa. Älkää ikinä muuttako!

Nyt lähetin miehen hakemaan ruokaa. Harvoin haemme noutoruokaa, mutta nyt jos koskaan oli sellainen hetki. Tänne on avattu thaikkukiska josta saa ihanaa aasialaista ruokaa:)

Hauskaa illan jatkoa. Nyt ruokaa, Voice of Finland ja unta palloon!

11 kommenttia:

 1. kuulostaa niin tutulta: D. Kun tuotiin tänne huonekalut, niin totesin, että yksi keikka pikkuautolla ja loput tavarat on täällä. Tuli seitsemän keikkaa. Ainakin. Sitä tavaraa vaan riittää, riittää ja riittää... Ihan älytöntä. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullekin jo riittäis.. nämä tavarat jotka on nyt pakattu. Voisko loput vaan jättää tänne:) Ei tulis varmaan ikävä, tuskin koskaan kaipaisin.
   Kiitti. Kyllä tämä tästä. Huomenna sitten vielä raivolla. Ja kaveri lupas, että pikku-assari saa mennä heille muutamaksi tunniksi huomenna niin sehän on tehokasta työaikaa:)

   Poista
 2. Kyllä se etenee, muistakaa tosiaan levätäkin jossain välissä! :) Tuli ihan itku silmään itsellekin tuosta edellisestä postauksesta ♥ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas parempi fiilis. Mutta tänään selvis, että täällä on rakkautta ilmassa (kohta 11v) ja sen(kin) takia ei haluaisi muuttaa. Liikuttavaa! Pakko tulla kesällä käymään täällä:)

   Poista
 3. Juu, mekin ollaan vannottu, ettei muuteta enää ikinä ;-)
  Kyllä se siitä, tsemppiä vielä loppurutistuksiin! T. Ytte

  p.s. Näyttääkö vain tuossa kuvassa vai onko oikeesti teidän pihasta jo lumi sulanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava ja viimeinen on sitten se meidän ja teidän yhteinen merenrantaparitalo;)
   Tänään taas touhuttu kovasti ja kyllä me tää huomenna saadaan pakettiin.
   ps. juu... etupihalla on jo paljaita kohtia:) Pari viikkoa aurinko paistanut. Tosin tänään tuli lunta. Mutta takapiha... trampoliini edelleen kaulaansa myöten lumessa joten ei saada sitä mukaan:)

   Poista
 4. Muuttaminen on hyvä tapa päästä eroon kaikesta ylimääräisestä - tai sitten ei... (taitaa käydä monelle, että vaan paiskoo kaiken laatikoihin ja kuvittelee lajittelevansa sitten uudessa kodissa, mulle ainakin on näin käynyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pari viimeisintä muuttoa on mennyt noin... mutta nyt muutetaan sen verra pienempään asuntoon, että on ihan pakko luopua kaikesta roskasta. IHanaa. ON ihan puhdistunut olo kun pääsee tästä tavarasta eroon. Ja voi kun osaisi olla ostamatta lisää!

   Poista
 5. Tsemppiä pakkaamiseen, ei käy kateeksi! Ja voi kun täälläkin aurinko paistaisi noin että tekisi mieli istua parvekkeella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei täälläkään enää. Satanut lunta tänään. Mutta toiv. huomenna paistaa. Pakkausrumban päätteeksi viimeiselle hiihtolenkille:)

   Poista
 6. Tuttu tunne - ei kannata muuttaa. Ihan kauheaa hommaa. Me ollaan itsemme muutettu jo, mutta meidan tavarat on viela jossain Englanti-Suomi valilla. Eli purkupuuhia odotellessa. Tsemppia muuttoon!

  VastaaPoista