Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Ulkoilua

Täällä talvi antoi odotuttaa itseään. Viime talvena tähän aikaan oli jo ihan eri meininki. Kunnolla lunta ja pakkastakin oli ollut jo pitkään. Siis kunnon talvi. Mutta nyt on tosiaan lumet tulleet ja menneet ja vielä viikko sitten oli (taas) musta maa. Nyt on muutaman päivän ollut lunta ja pientä pakkasta eli hyvät ulkoilukelit. Tänään olimme ekaa kertaa pulkkamäessä:) Se muutama tunti kun päivällä on valoisampaa on pakko käyttää ulkoiluun. Tänään tuntui jopa, että oli aika valoisaa kaamoksesta huolimatta.. mutta kuvista huomasin, ettei tainnut ollakaan:) Tuo päivän sininen hetki on ihana.

Vuoden eka pulkkamäki on aina ihana:)

Jihaa.. Stiga sai kyytiä:)

Meidän talo ja kotikatu :)

Naapureiden töllejä:)

Nyt pidetään peukkuja, ettei nämä lumet sula pois ja,
että saamme pian lisää lunta! Kunnon valkea joulu kiitos!

5 kommenttia:

 1. Talvi on tullut tännekin. Heti tuli valoisampaa kun saatiin vuorille lunta. Täysikuu tai melkein, auttaa paljon. Sininen hetki on tosiaankin hieno.
  Ja nouseva ja laskeva kuu, kun se yrittää olla mahdollisimman aurinkoa.
  Hyviä joulunaluspulkkamäkiä vaan jatkossakin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näkönen keli!! Viime vuonna tähän aikaan oli täälläkin ihan eri meininki, paljon pakkasta ja kunnolla lunta.. Nyt vaan jäistä floskaa. Mutta ihmehän se ois, jos tulis 3. kunnon talvi putkeen.

  Kivoja talvipäiviä sinne!

  Teija

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköistä! Täälläkin nyt lunta ja pakkasta kymmenisen astetta. Laita vaan kuvia vauvasta, ei haittaa yhtään, on ne niin sulosia! :) t.Eve

  VastaaPoista
 4. Kauniita sinihämyisiä kuvia! Kiitos.
  Olen pikkuhiljaa viritellyt uutta blogia Norjaan muuttoon liittyen ja voit ehtiessäsi vilkaista sitä (ruijanmeri.blogspot.com).
  Mukavia joulunaluspäiviä!

  VastaaPoista
 5. Avletto: Kuu-raukka tosiaa yrittaa olla niin aurinkoa. Eilen melkein onnistuikin. Upea iso kuu mølløtti taivaalla ja valaisikin jonkin verran. Lumi auttaa myøs. Nyt on luvattu lauhempaa ilmaa... toiv. lumi ei sula enaa pois.
  Teija: Toiv. saatte tekin lunta sinne Suomeen:)
  Eve: Hyva, lumi ja pikkupakkanen ovat parasta. Kuvia vauvasta tulee varmasti:) Pinnistelen.. ettei tasta tulis ihan taysin vauvablogi:)
  Aiti-ihminen: Tervetuloa tanne pohjoiseen. Kavin kurkkaamassa blogissasi ja jaan innolla seuraamaan miten teidan arki taalla Jaameren rannalla lahtee pyørimaan. Hyvin. Ihan varmasti! t.kalamuija

  VastaaPoista