Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Lapset lennolle...

Kun Norwegian alkoi myymään marraskuussa lippuja Hki-Ivalo välille tartuimme heti täkyyn:) Tilasimme pojille lentoliput, jotta he pääset joululomalla katsomaan mummeja ja kummeja Etelä-Suomeen.

Oskari 9v on jo pitkään kysellyt, että milloin hän saisi lentää yksin Suomeen. Moni kaveri/ serkku on tehnyt tällaisen jännän matkan ja se pitää siis saada kokea. Tosin hän ei lähde matkaan ihan yksin vaan pikkuveljen kanssa.

Itsekin olin tästä innossani silloin kun lippuja tilasimme. Olemme viimeksi olleet Etelä-Suomessa viime kesänä, joten emme ole pitkään aikaan nähneet sukulaisiamme emmekä kavereitamme. Itsellemme emme uskaltaneet lippuja tilata, koska emme tienneet milloin Glotta syntyy. Laskettuaikahan oli 12.12 joten ajattelimme, että vaikka vauva olisikin jo syntynyt niin hän on niin pieni, ettei hänen kanssaan vielä tuollaisia matkoja tehdä.

No Glottahan syntyi jo 2.12 ja on jo kokenut matkustaja. Eka lentomatka tehtiin kun hän oli 3 päivää vanha:) Mutta ihan fiksuja olimme kun emme tilanneet matkaa koko perheelle. Olisi se vähän aikaista matkustaa noin pitkää matkaa noin pienen vauvan kanssa.

Mutta huomenna siis lähdemme viemään poikia Ivaloon. Menemme Saariselälle yöksi koko porukka ja tiistai aamuna saatamme pojat koneeseen. Jännittää!

ps. ja saimme ihanan viestin hyvältä ystävältäni. Hän tulee miehensä kanssa käymään täällä meillä:) Eli samalla reissulla poimimme heidät Ivalon lentokentältä ja saamme muutamaksi päiväksi vieraita!! Jee:)


Talo tulee tuntumaan tyhjältä kun Urpå ja Turpå
eivät ole täällä:) Mutta olen onnellinen heidän puolestaan.
He pääsevät nauttimaan jakamattomasta huomiosta ja
tapaamaan ystäviään:)3 kommenttia:

 1. Paljon Onnea Glotan johdosta, aiemmin kävin jo lukemassa, että on syntynyt, mutta en kerennyt kirjoittamaan. Toivottavasti pojilla on mukava reissu. Blogiasi on kia lukea :-)

  -mirsu-

  VastaaPoista
 2. Heissan! Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa (ja myös vanhempia päivityksiä), mutten ole toimeutunut kommentoimaan:/ Nyt meidänkin perheelle tarjoutui mahdollisuus lähteä ehkä Kirkenesiin työn perässä asumaan ja ajattelin että voisinko sähköpostitse kysyä sinulta jotain juttuja lasten kouluihin yms. liittyen? JOs ehdit ja jaksat vastailla, niin laitatko minulle sähköpostiosoitteesi? Minun osoitteeni on sentsa4@gmail.com Kiitos ja oikein hyvää loppuvuotta! Niin ja onnea ihanasta pikkuprinsessasta! t.Marjo

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mirsu:) Toivotaan, että pojilla on hyvä reissu.
  Marjo: laitoin sinulle e-postia:) Tervetuloa Kirkenesiin:) Olisi kiva saada tänne lisää lapsiperheitä. Siis suomalaisia sellaisia:) t.kalamuija

  VastaaPoista