Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tapaninpäivä...

Eli virallinen rääppiäispäivä, pelipäivä ja työpäivä.
Saimme tänään taas ruokavieraita ja räävimme jääkaapista kaiken syötäväksi kelpaavan vähänkin jouluun viittavan ruoan pöytään. Olin oikein onnellinen, että kaikki tuli syötyä sillä huomenna olisi tarkoitus matkustaa viikoksi Rovaniemelle.

Pukki toi taas paljon uusia kivoja pelejä:)


Ruoan ja kahvien jälkeen pelailimme hetken lautapelejä ja sitten alkoikin taas orientoituminen työyöhön. Edessä viimeinen työyö tältä erää ja sitten tosiaan pieni loman tapainen Suomen puolella:) Ihanaa!

Joulunaika töissä on ollutkin aika haipakkaa. Pienellä miehityksellä vedetään ja alkaakin olemaan taas takki jotakuinkin tyhjä. Välillä jo tuntuu, että miksi? Miksi jatkan vapaaehtoisesti tätä yötyötä joka käy päivä päivältä raskaammaksi? Sitten muistan työn hyvät puolet. Ihme tasapainottelemista tämä on... ja siinä välillä kun on aina se viikon vapaa niin jotenkin tuppaa unohtumaan tämä totuus. Saa nähdä mitä taas tänäyönä on edessä. Aika jännää tämä on.. koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää. No huomista odotellessa:)

Muistinko kertoa, että pukki toi myös aika järeän
kalastusvälineen Kalamuijalle?  Kevättä, valoa ja
kalastusretkiä odotellessa...

4 kommenttia:

  1. Kivoja postauksia! Hyvää joulua näin vähän myöhässä. Oikein hyvää Rovaniemen reissu! Mitäs teillä on suunnitelmissa siel? Minä olen sieltä kotosin ja en ole nyt vuoteen kerennyt siellä pyörähtään.. Joten nautihan minunkin puolesta :)

    VastaaPoista
  2. Ai sina olet Rovaniemelta? Se on ihana kaupunki. Oltiin siella kesalla. Ja yllatyin... sehan on ihan kesakaupunki(kin):)
    Meilla no møkki vuokrattuna sielta. Anoppi tulee sinne meidan kanssa muutamaksi paivaksi ja sitten kaveripariskunta lapsineen. Toiv. on kivat ilmat jotta voidaan ulkoilla:) Ja jos ei kovia pakkasia niin ehka lasketelalla. Ja sitten kaydaan moikkaamassa pukkia ja ehka kayn vahan shoppailemassa:) Kiva paasta "isoon kaupunkiin":)

    VastaaPoista
  3. Katsoin ensin tuota viimeistä kuvaa, että pyssynkö kanssa sinä siinä heilut! Kuvateksti onneksi selvensi asiaa :D

    VastaaPoista
  4. Joo sieltä olen kotoisin. Tampereen kauttaa muuttanut tänne Norjaan :) Rovaniemi on ihana kaupunki! Nauttikaahan! Toivottavasti ei kauhean kovia pakkasia ole.

    VastaaPoista