Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Se mikä ei tapa....


Mitäköhän sellaiset oikein tunnetut bloggaajat tekevät silloin
kuin elämä ei mene ihan suunnitelmien mukaan?

Tai ihan oikeat julkisuuden henkilöt?

Kun sairastuu vakavasti, mokaa oikein kunnolla,
joutuu jätetyksi tms. 
Kun tapahtuu asioita joita ei haluaisi kaikkien tietoisuuteen
ja sitten lehdet revittelevät niistä etusivun juttuja:(
Hyi kauheeta!

Joskus olin lopettamassa bloggaamista ja vaikka olin 
vielä ihan untuvikko tässä blogihommassa niin sain 
aika paljon postia että ei... et voi. 

En minä ainakaan miettinyt tällaisia asioita silloin 
kuin aloin blogia kirjoittamaan, mutta lähiaikoina
olen miettinyt näitä(kin) senkin edestä.

Kun elämässä tapahtuu negatiivisia asioita niin
tämä postaaminen ei ole ekana mielessä.
Ei jaksa.. eikä keksi mistä kirjoittaisi.

Ei halua kirjoittaa niitä näitä,
pitää kuplaa yllä.
Ei voi oikein pitää pitkää
blogitaukoakaan... ainakin sellainen olo
minulla on. 

Itse ainakin uskon, että lukijat alkaisivat ihmettelemään, 
että mihin se katosi. Jotenkin kokee olevansa lukijoilleen
sen velkaa, että ilmoittaa ainakin, että on elossa.
Toissalta ei kiinnosta paskakaan koko blogi ja 
tämä idiootti virtuaalimaailma.

En halua huolestuttaa.
Ja mikä tärkeintä lapsille ei ole 
sattunut mitään <3

Mitä tähän nyt sanoisi?
Se mikä ei tapa...
opettaa???48 kommenttia:

 1. Ei kai sitä ikinä opi mitään, vaikka jotkut niin sanookin ;).

  Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt Tuula. Mä todella toivon, että tämä juttu oli mulle vain pysäytys ja opetus... tunnen jo nyt oppineeni paljon vaikka kaikki on vielä sekaisin, kesken ja epäselvää.
   Kiitos <3

   Poista
  2. Minä teen aina samat virheet uudelleen ja uudelleen ;).

   Poista
  3. No niin mäkin 😊 mut nyt ei ole kyse mistään sellaisesta. Kerron kun on jotain kerrottavaa.

   Poista
 2. Niinpä! Mä olen hengissä. Liikaa vaan murheita matkassa ollut syksyllä. Mun terveys reistailee, Ens viikolla alkaa työt. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia sinne <3 Mä olenkin ihmetellyt kun sun blogissa niin hiljaista. Toiv. sun vointi parempi ja olet valmis töihin. Kirjoittele kun taas jaksat ja ehdit.

   Poista
 3. Auringon pilkahduksia pimeisiin syyspäiviin ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. I know what you are talking about... Mitä siellä nyt on meneilläänkään niin älä nyt blogia ja lukijoita mieti. Kyllä me ootetaan, että tuut taas takas ku vaikeudet on voitettu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa. Jo tämä teidän blogiystävien tuki lohduttaa <3 Ja kaikki läheiset ja ystävät antavat kovasti voimia. Tiedän, että blogin pävittäminen tällaisessa elämäntilanteessa ei saisi olla edes mielessä... mutta kun tämä on ollut mun arkea yli 3v ja te tunnutte jo niin tärkeiltä niin en voi mitään. Teistä on tullut tärkeitä mulle:)
   Tohon lehtijuttuun liittyen olen saanut paljon viestiä jossa on kiitetty jutusta ja kerrottu, että ihan kuin olisi ystävän perheestä lukenut. Eli tunne taitaa olla molemminpuolinen:)

   Poista
 5. Se, mikä ei tapa v****taa, tai siis ottaa rankasti päähän. Tsemppiä. Ja ihana koira tuossa kuvassa. Lelukaupasta karannut? Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sen sanoit... elämme aikoja jolloin laulujen sanat saavat uuden merkitykset <3 Se mikä ei tapa hajottaa. Näin se on. Viha, pettymys, kiukku, katkeruus, hämmennys... miksi juuri minä. Mutta tästä opitaan ja taistellaan. Koiran kuva on netistä. Yli suloinen:)

   Poista
 6. Tiedän tunteen! Tsemppiä sinne nyt vaan kovasti ja älä meitä hylkää... Kirjoittelet sitten taas joskus. Muistathan että täältä blogista voi sitten saada taas positiivista virtaa!
  ps. Kiva kuulla Sannustakin jotain, sua on kaivattu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Näistä kommenteista sain voimaa.
   Ja mikä parasta. Saimme viestiä Sannulta:)
   Tilanne edelleen ihan sama kuin tämän postauksen kirjoittaessa. Fiilikset heittelee, mutta elossa ollaan <3

   Poista
 7. Voimia paljon tilanteeseenne. Voithan kirjoittaa ihan muusta, positiivisista asioista niin ehkä niitä silloin tulee myös etsittyä helpommin. Ainahan blogeista jää ulkopuolelle iso osa elämää ja sinne valitaan se osa, minkä haluaa jakaa. Mutta tärkeintä on saada itsensä kokoon ja voida hyvin, blogi on vähintäänkin toissijaista, vaikka tietenkin meitä lukijoita kivan blogin tauot harmittavatkin. Tuon lehtijutun haluaisin myös lukea, laitoin vasta sinnekin kommentteihin pyynnön. Osoite rasapuoti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuisi typerältä ottaa nyt sisustuskuvia ja kirjoitella diipadaapaa kun olo on kauhea ja elämän palikat on laitettu ihan uuteen järjestykseen. Toki hyviäkin hetkiä on... ja silloin voisikin jotain kivaa raapustaa. Tämän minun blogin tarkoitus on olla hyvänmielen blogi, mutta tekstit tulevat aina sydämestä. Eli jos on huono olo niin silloin en postaa.. ainakaa positiivisia tekstejä. En pysty.
   Toivotaan, että tulee vielä iso kasa positiivisia postauksia. Kiitos viestistä. Laitan lehtijutun sinulle:)

   Poista
 8. Voimia sinulle♥
  Pidä taukoa jos siltä tuntuu, kyllä me täällä sinua odotellaan....haluas!

  VastaaPoista
 9. En tiedä, onko tähdet jotenkin vinksallaan vai mikä mättää, mutta tuntuu, että ihmisiä laitetaan nyt ihan tosissaan polvilleen - niin paljon isoja ja hurjia juttuja tapahtuu ihan omassakin lähipiirissä. Voimia sinulle, blogista on turha huolehtia jos voimat ei riitä. Kyllä se täällä pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän liikaa shaissea tulee nyt. Mutta toivotaan, että sanonta, että enempää ei anneta kuin pystyy kantamaan pitää paikkansa.
   Tsemppiä sinulle! Toivotaan, että tähdet löytävät taas oikeille paikoilleen ja huonot uutiset olisi nyt tässä. Niin siellä teillä kuin täällä meilläkin:)
   Blogista on tosiaan nyt turha stressata. Mutta ajattelin jonkun postauksen tehdä jotta tiedätte vähän missä mennään. Ja sain mielen kevyeksi. Kirjoitan taas kun on jotain kirjoitettavaa. Voimia sinulle <3

   Poista
 10. Voimia sinne, olipa kyse sitten mistä tahansa! Blogi ja bloggaus on kuitenkin toissijaista, ja jos siihen ei riitä voimia tai intoa, niin kyllä se odottaa. Jotkut bloggaajathan kirjoittavat vain niistä positiivisista asioista, jotta olisi edes se bloggaushetki, milloin ajatella mukavia asioita. Mutta eihän se tyyli kaikille sovi. Tee niin kuin itsestäsi hyvälle tuntuu, et ole tilivelvollinen lukijoillesi, vaikka tottakai niitä (huolestuneitakin) kysymyksiä varmasti tulisi. Että ehkä siinä mielessä pääsee helpommalla, jos edes ilmoittaa, että pitää määrittelemättömän pitkää taukoa tms.

  <3

  -k.ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. Lähinnä omaa mieltä kevensin kun teille täällä ilmoitin, että nyt on elämässä muuta mietittävää kuin bloggaaminen. Nyt ei tarvi stressata siitä:)
   Kun tein tätä postausta olin tosi... siis en olisi voinut kirjoittaa jotain positiivista postausta tai julkaista jotain vanhaa postausta joka on jäänyt julkaisematta. Se olisi tuntunut ihan kuplalta. Jotenkin kulissien ylläpidolta. Mutta tarkoitus ei ollut myöskään huolestuttaa tai olla salaperäinen. Ihan vaan ilmoittaa, että nyt on nuoli lytyssä ja bloggaus saa odottaa.
   Kiitos :)

   Poista
 11. Jos blogin pitäjää kaivataan, niin silloin tykätään. Älä kuitenkaan ota stressiä, vaan tee niin kuin hyväksi havaitset. Viis meistä lukijoista. Tsemppiä, lämmin halaus ja voimia siihen, mikä ketuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Viis blogista, mutta ei viis teistä lukijoista:)
   Teistä on tullut tärkeitä näiden vuosien aikana.

   Poista
 12. Lämpimiä ajatuksia ja täällä odotellaan kaikessa rauhassa seesteisimpiä kuulumisia sitten joskus kun voimia siihen riittää

  VastaaPoista
 13. Kaikkea kaunista ja hyvää toivon sinulle.

  VastaaPoista
 14. Lämpimiä ajatuksia sinulle. Kyllä me täällä jaksamme odotella. Kirjoittelet sitten, kun jaksat. Terveiset varangerinvuonosta !

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena <3 Terkkuja sinne. Meidän olisi tarkoitus viettää joulu siellä. Mies on joulun töissä ja me muu perhe haaveillaan reissusta varmaan talveen isin luokse <3

   Poista
 15. Tsemppiä sinne päin! Ymmärrän vallan hyvin. Minun piti aloittaa oma blogi ja yhden kirjoituksen verran sain kirjoitettua ja iso lista postaus ideoita oli jo valmiina, mutta laitoin blogin sitten kuitenkin jäihin, koska elämäntilanteeni on nyt niin hektinen ja työnhakeminen kaikkein suurin huoli ja ennenkaikkea en ole sellaisessa mielentilassa, että voisin jakaa elämääni. Koin, että jos nyt aloittaisin niin blogistani tulisi pelkkä marmatus virsi. Uskon, että sinulla pysyisi lojaalit lukijat lujasti mukana vaikka tarinat olisivatkin välillä vähän alavireisempään suuntaan. Se on elämää ja olethan jo ehtinyt bloggailla hyvän aikaa eli lukijat varmasti kokevat, että tavallaan "tuntevat" sinut. Ei tosin mitään paineita. Teet niinkuin itselle hyvältä tuntuu ja kyllä ne lukijat taas sinut löytää kun tulet linjoille. Täytyy myöntää, että olen käynyt välillä aina kurkkaamassa, että mitä kuuluu. Valoa sinne<3 Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Juu olen saanut viestejä, että tunnun jo niin tutulta, että olen kuin ystävä. Ja olisi ollut väärin vain häippäistä ja antaa teidän ihmetellä, että mitäs nyt. Ja totuus on, että nämä kommentit antaa voimia. Ihan oikeiden ystävien lisäksi mulla on teidät blogin kautta löytyneet ystävät vaikka en ole koskaan teitä edes tavannut:)
   Hyvin puit sanoiksti tuon miksi et halunnutkaan jatkaa bloggaamista. Elämäntilanne väärä, mielentila väärällä levelillä... näin täällä juuri nyt ja tuntuisi tyhmältä postata positiivisia juttuja kun tunnetila ei ole nyt se.
   Terkkuja sinne. Tsemppiä työnhakuun ja aurinkoa syksyyn:)

   Poista
 16. Tsemppiä ja voimia! Toivotaan, että kaikki kääntyy vielä parhain päin. -Eve-

  VastaaPoista
 17. Minä ainakin lukisinkin paljon mieluummin muusta kuin sisustuksesta ja hypetystä positivismista - tämä vinkiksi. Ja luulen monen ajattelevn samoin.

  Ja kirjoitat ja/kun kirjoitat. Et kai ylläpidä positiivista kuvaa vain lukijoiden vuoksi, hyvänen aika? Jollet jaksa kirjoittaa niin et sitten. Sekin aika tulee kyllä...
  Älä hätäile.

  VastaaPoista
 18. Vastaukset
  1. Ja Kalamuijan ihan henk.koht. eikä vain virtuaalisesti tuntevana voin todeta, että hän ON positiivinen ja iloinen tyyppi eli se ei ole mitään kuplaa tai teatteria. Terkuin Titti <3

   Poista
  2. Niin on. Tosi positiivinen nainen! Oikea ilopilleri.
   Kiitos viimeisestä!
   Nim. terveiset Vesisaaresta

   Poista
  3. Voi jäi huomaamatta tuo toinen kommentti. Elinako se siellä? Terkkuja sinne. Toiselle positiiviselle:)

   Poista
 19. Voi pidän tästä blogista juuri siksi kun kirjoitat niin rehellisesti. Toivon sinulle voimia siihen mitä se ikinä onkaan joka sinut on "vienyt". Palaat kun tuntuu siltä, me lukijat jaksamme odottaa!
  T.Sanniska

  VastaaPoista
 20. Mikä huikea solidaarisuuden vyöry täältä löytyikään! Tämä tässä bloggaamisessa lienee sitä kaikkein parasta. Nyt valtavasti voimia sinne ja kyllä me täällä odotellaan, totta kai! Häntä pystyyn ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Kyllä tästä saa voimaa <3 Jep häntä pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä;)

   Poista
 21. Voi voi, elämä on aallokkoa. Voimia sinulle!

  VastaaPoista