Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 21. marraskuuta 2013

Arkea pukkaa

Mies lähti alkuviikosta pitkästä aikaa Norjaan töihin. Hän oli polvipotilaana kotona niin pitkään, että meinasin jo tottua. Tai me kaikki. Ja nyt onkin ihan outoa pyörittää tätä ruljanssia yksin.
Ja mitä tapahtuu kun jäät yksin? Aina?! Sairastaminen alkaa.

Eilen vähitellen alkoi lihaksissa tuntumaan, että ei... ei nyt! No kyllähän. Pari tuntia meni ja tärisin sängyn pohjalla. Kuumetta jopa. Koskakohan mulla on ollut kuumetta viimeksi? Ei mies muistiin.
Ja tänään sitten myös Oskari sairastui:(

Ja tiedättekö kun äiti sairastaa niin tuo alle 2v aistii sen. Pitäisi lukea, leikkiä ja laulaa. Itkun sekainen puhelu mummulle ja tänään tuli apu ja vei tuon 2 vuotiaan mennessään.

Kaikki tutkimuksen liittyen syöpään on nyt tehty ja ensi ti tulee sitten tuomio. Jännittää.
Ja kun on kipeä ja mieli on kanssa vähän kipeä niin toikin asia on alkanut itkettämään.
Musta on tullut räsynukke joka häviäisi köyden vedon lapsellekin.

Sen verran voimia oli pakko kerätä, että kauppaan raahauduin.
Lidl:stä tuli mainos jota en voinut vastustaa. Hasselpähkinäjäätelö. Se on mun heikkous.
Sen jälkeen kun Mövenpick lopetti kyseisen jätskin valmistuksen niin hyvää hasselpähkinäjätskiä on ollut melkein mahdoton löytää. Mutta nyt löytyi sellainen "ihan hyvä":) Niin kipeä en taida ikinä olla, etteikö herkut maistuisi;)Ja ihanaa postia eräältä blogini lukijalta:)
Kiitos Nonna <3

8 kommenttia:

 1. Kyllä nyt koetellaan !! :( Onneksi sulla on tukiverkostoa siellä <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tauti hellittää pian, onneksi on mummo! Täällä pidetään peukkuja ja toivoa yllä, että tiistaina uutiset ovat parempia kuin mitä pelätään <3 <3

  -k.ä

  VastaaPoista
 3. On sinulla nyt hyvin rakas aika menossa , mies kaukana työssä , huoli omasta sairaudesta . Olisiko sinulla mahdollista saada kaupungin kautta apua kotiin , pienet lapset, muutama tuntikin voisi olla suuri apu . Onhan sitä terveelläkin pyörittämistä yksin arkee , säästä voimia ei tarvi olla vahva ja jaksaa kaikkea pyöritää yksin nyt, kun on sairaudenkin kanssa suuri huoli . Vointia koko perheelle . Terv . Lapista

  VastaaPoista
 4. Herkut! Ihan parasta ja ovat myös mun heikko kohta, kun mieltä painaa on pakko saada jotain hyvää.. Yleensä se ehkä hieman auttaa. Voimia!

  VastaaPoista
 5. Ihana, että jaksoit raahautua ostamaan lempi-jäätelöäsi. Hyvä ase taistelussa alakuloa vastaan :) Toivottavasti tiistaina saat myös hyviä uutisia ja toivottavasti miehesi on silloin myös kanssasi. Ja saisi pian töitä lähempää, aika epäinhimillistä että tällaisena aikana joudutte olemaan erillänne. Tiistain jälkeen ainakin tiedätte mitä vastaan taistelette ja hoitosuunnitelman voi tehdä eli ehkä nyt on henkisesti pahempi aika. Voimia.

  VastaaPoista
 6. Oikein iso hali sinulle <3 Hoida ja hemmottele itseäsi hyvin.

  Leena

  VastaaPoista
 7. Kipeänä kaikki on vaikeampaa, ja itkettää helpommin. Toki itkeminenkin joskus helpottaa. Ja jännittää se tiistaikin varmasti! Nyt vaan herkkuja ja rentoa oloa (niin rentoa kuin pystyt viettämään)... Voimia ensi viikkoon!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista:) Herkut auttaa.. aina. Mutta tällaista sikailua ei voi jatkaa, ei vaikka uutiset olisivat minkälaisia!
  Voihan se olla, että kaupungilta saisi apua. Pitääkin soittaa kun tietää mitä tässä tapahtuu. Uusi leikkaus nyt ainakin tulee joten toipumisajaksi olisi hieno saada apua. Pitäkäähän peukkuja, että ti on hyviä uutisia.

  VastaaPoista