Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

* kiva miniloma *

Terkut Saariselältä:) Saariselkä on meidän lähin laskettelukeskus jos tätä meidän omaa pikku nyppylää täällä Kirkenesissä ei lasketa. Saariselällä on tullut käytyä monta kertaa viimeisen 3 vuoden aikana ja aina sinne on kiva mennä uudelleen.

Nyt meillä oli treffit kummitytön perheen kanssa siellä. He tulivat kaakkois-Suomesta ihmettelemään Lappia:) Heillä on slovenialainen au pair ja varsinkin hänelle reissu taisi olla aikamoinen elämys:)

Ihana 3 päivän miniloma takana. Tosin eilen kun kotiuduimme lähdin suoraan töihin eli lomavaihde on vaihdettu arkihommiin, mutta olo on pirteä. Laskettelu on ihanaa, ilma suosi, hyvä ruoka ja -seura, sauna, uusi Angry birds aktiviteettipuisto... niistä on hyvä loma tehty:)6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää mainiolta! :)

  Mä olen vain kerran viettänyt lomaa Lapissa, mutta pitäisi ehdottomasti toteuttaa se uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen:) Noi on kyllä kivoja reissuja. Silloin kun asuttiin etelä-Suomessa niin Rovaniemi oli pohjoisin paikka jossa olin käynyt:) Eli ei tämä Lapin matkailu mullekaan tuttua ollut. Nyt on tullut käytyä kun Saariselälle on alle 300km ja Leville 380km. Mutta me ollaan tehty vain sellaisia 1-3 päivän lomia. Pääsiäisenä mennään Leville viikoksi. Odotan kovin. Juuri kevät talvi on parasta aikaa kun aurinko paistaa eikä ole enää niin kylmä, mutta lunta on kuitenkin. Esim. nyt meillä oli hyvä tuuri. Siellä olisi voinut olla 20-30 astetta pakkasta, mutta onneksi oli vain n. -10:) Saariselkä on kiva lasten kanssa. Levi on kiva jos menee aikuisporukassa. Tai kyllä kumpikin on kiva sekä lasten että aikuisten kanssa, mutta Saariselkä on "riittävä" kun on lapset mukana;)

   Poista
 2. Upealta näyttää Kaunispää, kuten muutkin kuvat minilomaltanne.
  Sairastuin itse aikoinaan Lapin-kuumeeseen juuri Saariselällä, ja se olikin sitten menoa. On tullut siellä käytyä kymmeniä kertoja eri vuoden aikoihin. Sinne vaan tekee aina mieli palata..
  - Merja Helsingistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrän:) Et ole ainut:)
   Tein reissulla yhden lehtijutun ja törmäsin sitä kautta pariin jotka ovat 60-luvulla käyneet ekan kerran Saariselällä ja saaneet tuon kuumeen... sen jälkeen ovat käyneet tasaiseen tahtiin mm. siellä ja myös muualla Lapissa:) Lappikuume on paha:) Saariselkä on kiva. Ja Kaunispää on kaunis:) Lappi on ihana kaikkina vuodenaikoina. Kesä on kaunis/ yötön yö, syksyllä ruska, talvi on ihana tottakai ja keväällä ihanaa kun luonto herää:)

   Poista
 3. Kivalta vaikuttaa tein miniloma:) Meilläkin oli ihan huiput retkikelit täällä kotona:) -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva loma:) Mutta paluu arkeen täällä kotona oli karu. Suoraan töihin ja seur. yönä hirveä myrsky. Tänään oli ihana ilma... mutta päivä meni töissä. Koska kahvitellaan?

   Poista