Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Norjassa asuva.. tilaa vaatteita me&i :lta



Tiedän, että iso osa blogini lukijoista asuu Norjassa:)
Teille tiedoksi. Jos omalla paikkakunnallasi ei ole me&i myyjää niin minuun voi ottaa yhteyttä.
Eli katsot vain www.meandi.no sivuilta uusi mallistomme, valitset mitä haluat ja ilmoitat minulle asiasta.

Tällä kertaa uusi syysmallisto on aivan ihana!!! Ihania materiaaleja (velour ja syksy vaan kuuluvat yhteen), värejä (oranssi, ruskea ja turkoosi = syksy) ja kuvioita (vanhat tutut siilit, pöllöt ja kilpikonnat ovat ihania, mutta tämän kauden omenakuosi on mielestäni tosi onnistunut).

Itse törmäsin me&i:hin ekaa kertaa n. 7-8v sitten. Silloin me&i oli tulossa Suomeen ja he olivat esittäytymässä Lapsimessuilla. Olin heti ihan myyty. Minulla oli 2 pientä poikaa.. ja olin ihan kyllästynyt siihen, että kun menin kauppaan niin siellä ei ollut kuin sinistä ja mustaa pojille, paitoja joissa pällisteli puuha pete tai joku muu hurjapää ja siihen laatuun. Ostin sitten vaatteet mistä vain niin ekan pesun jälkeen oli värit lähtenyt/nappi irti tai joku sauma auki. Me&i tuli kuin tilauksesta.

Nyt olen toiminut me&i myyjänä viimeiset 4 kautta. Tämä on viides.. aika juoksee:)
Muistan kun aloittelin. Minuun otettiin yhteyttä kun olin muuttanut tänne Norjaan ja kysyttiin kiinnostaisiko myyjän työ. Olin ihan että EI.. en osaa tarpeeksi norjaa. Mutta toissaalta... rakastan näitä vaatteita, haluan tutustua paikallisiin ihmisiin ja täällä ei ole liikaa vaatekauppoja.. ja huomasin sanovani, että "Ok, voin kokeilla":)

Siitä se lähti. Nyt olen mukana vähän pienemmällä liekillä.. kotona 3 lasta jotka tarvitsevat minua, miehellä vuorotyö ja lasten harrastukset sun muut. Mutta mukana edelleen. Olin jo laittamassa pillejä pussiin.. mutta tämä uusi mallisto sai sen aikaan. En ole valmis vielä heittämään pyyhettä kehään. Tavoitteeni on, että tänäkin talvena Kirkkoniemen kaduilla kävelee me&i pipoja vastaan:) Silloin aina hymyilen.. ilman minua täällä ei näkyisi näitä värejä:)

Sähköpostiosoitteeni on: juhahi@netti.fi
Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä. Te joilla me&i:n laatu ja tuotteet ovat jo tuttuja ja myös te kaikki uudet! Varoitan.... koukkuun jäämisen vaara;)

8 kommenttia:

  1. Noi on niin kivoja vaatteita!! varsinkin lapsille tuntuu löytyvän hyvin!
    T:Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylla:) Mutta nyt naistenmallisto on isompi kuin koskaan. Ja siellakin useita kivoja juttuja. Mm. farkut uutuutena:) Mutta juu... lastenvaatteet ovat munkin suosikki:)

      Poista
  2. Hih, yksi päätös on siis yehty ;) eikä tullutkaan taloudellista suicidea :) kuten jo aikasemmin hehkutin, tää on kyl ihanin mallisto, minkä mä muistan. Oon kai pari vuotta ollu tilaajaringissä mukana, etten kovin kauaa. Mutta silti: Paras mallisto! Omppubody ja nalletaskupökät sopii niin kivasti yhteen ja on ollu kovassa käytössä. Samoin traffic-paita ja oranssit velourit, nam :)
    Titti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Yksi paatøs tehty:) Harmi vaan, etta talla liekilla kun tekee niin tuo tilipussi ei niinkaan kasva. Tai siis sehan riippuu teista asiakkaista;) Mutta siis halusin, etta mun asiakkailla on edelleen mahd. saada me&i:n vaatteita. Olivat kovin pahoillaan kun ilmoitin etta en enaa jatka. Ja onhan se kiva, etta kuuluu edelleen mukaan tahan "joukkueeseen". Ma olen naas joukkuepelaaja;)

      Poista
  3. Ja hianon kuvashöyn oot osannu laiittaa tohon alkuun :) titti taas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ala kerro kenellekaan.. mut toi oli ihan vahinko;) Kopioin kuvan me&i:n sivuilta ja lavahti tanne tuollaisena showna.. samanlaisena kuin oli siella sivuillakin vaikka yritin kopioida vain tuota naisen kuvaa... ATK on ihmeellinen asia;)

      Poista
    2. Juu en kerro ;) mä jo aattelin, et sähän oot ihan pro nowadays ;)

      Poista
  4. Hei!
    Viitsisitkö vähän valaista, että millainen me&i -myyjän toimenkuva oikein on? Mitä kaikkea sinun pitää tehdä ja kuinka aikaa vievää homma on? Asun itse Saksassa ja olen äitiyslomalla...ainakin näin lonkkatuntumalta (eli suurempia miettimättä ;) me&i -myyjän hommat vois kiinnostaa! :)

    -Sanna

    VastaaPoista