Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 21. syyskuuta 2012

Idag...

Tänään täällä ollaan:

-nukuttu pitkään. Nukuin yön tosi huonosti ja ihana mieheni antoi minun nukkua aamulla niin pitkään kun halusin. Heräsin 12.00! Musta on tullut teini;)

-laitettu yksi työhakemus:) En etsi töitä. Mutta netissä pisti silmään mielenkiintoinen työpaikka. Joten soitin sinne ja se kuulosti lupaavalta. Joten laitoin hakemuksen:) Tänään oli siis viimeinen hakupäivä. Pitää nukkua yön yli.. tai parinkin. Voi olla, että en ole enää huomenna yhtään innostunut asiasta. Munhan piti hoitaa Glottaa kotona pitkään.. eli aika hyvä diili pitää olla, että tartun haasteeseen:)

-pesty pyykkiä... huomenna lähdetään Leville viikoksi. Pitäisi pakata:( Plaah. Rakastan matkailua, mutta pakkaaminen ja varsinkin purkaminen on ihan tyhmää:)

-nyt odottelen puhelua. Iskä ja Papu lähtivät keräämään pulloja. Lupasin mennä autolla hakemaan saaliin kunhan käsky käy:) Eli kyseessä on taas sama lentokenttä-Hesseng väli josta olen täällä ennenkin kirjoittanu.  Nämä idi...tit heittävät pulloja auton ikkunoista ulos:(

-illalla menen zumbaan. Viime viikolla olin kipeänä ja on ihan vieroitusoireita. Zumba on niin kivaa.

-ja yöksi menen töihin. Yksi työvuoro ja sitten on viikon loma:) Jipii!!

Hyvää syyslomaa myös sinne.. onko se Suomessakin nyt tulevalla viikolla?


13 kommenttia:

 1. Hyviä lomia vaan.Tervetuloa Suomi lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Odotan jo aamua, etta saan hypata autoon ja toiv. heraan vasta Levilla:) Suomalaista aamupalaa ja saunaa kiitos! ps. miten tama yø tuntuukin niin pitkalta??

   Poista
 2. Vau, mahdollinen uusi työpaikka!! Innolla odotan uutisia siitä miten käy :)

  Ja oih, Levin loma, viettäkää ihanaa aikaa Lapissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.. mut into on jo laskenut aika paljon sitten taman paivan:) Ma aina vahan innostun kaikesta. Glotta on vaan kerran vauva...ja meidan viimeinen vauva.. ehka ma tosiaan sanon ei kiitos kavi miten kavi.
   Vietetaan ihana loma. Odotan huomista ja tulevaa viikkoa innolla:)

   Poista
 3. Ei ole loma vielä Suomessa. Se on kai joskus lokakuun lopulla muistaakseni. Hyvää lomaa Leville! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se on vasta lokakuun lopulla?? Ja koulut alkoi Suomessa jo pari viikkoa aikaisemmin kuin taalla. Tosin tama syysloma taalla tulee vahan aikasin... kesaloma loppui vasta reilu kk sitten ja nyt jo taas lomalle. Tosin oikeesti tuo syysloma on vain ke-pe taalla, mutta me haettiin pidempaa lomaa pojille kun voitin møkin liittoni arpajaisissa juuri tuolle viikolle. Kiitos:) Yritetaan nauttia:)

   Poista
 4. Eikä ole loma vielä Vesisaaressakaan - reilun kahden viikon kuluttua on ke-ma lapsilla syyslomaa!
  Mukavaa lomailua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellakin on syysloma myøhemmin kuin taalla. Aika outoa kun niin lahekkain ollaan ja koulut taisi alkaa yhtaaikaa elokuussa?
   No teilla on loma viela edessa:) Meilla jo takana. Kiva oli loma Levilla:)

   Poista
 5. Zumba on aivan ihanaa ja mahtavaa!!! Olen ollut itse vasta kaksi kertaa mutta tänään saa taas lanteet keikkua ja hiki virrata. Juuri mahtava liikuntalaji, kun on niin kivaa mennä musiikin tahdissa ettei edes huomaa harrastavansa liikuntaa. Onnistunutta reissua teidän perheelle! Nauttikaa lomasta ja yhdessä olosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zumba on ihanaa:) Ja tosiaan siina liikkuu huomaamattaan. Biisit menee nopeasti kuin keskittyy mooveihin:) Ja hiki virtaa. Meilla on 2 eri ohjaajaa. Toisen tunneilla meninki on enemman tanssia... toisen tunnilla on tosi nopea tempo ja siella meinaa henki lahtea:)
   Loma meni hyvin:) Paljon ulkoilua ja golfia.

   Poista
 6. Heippa.
  Olen jo jonkin aikaa lueskellut sun blogia, mukavaa luettavaa :) Löysin sut mun ystävän Emmin blogin kautta ja tajusin, että istuttiin saman nuotion ääressä Inarissa Toivasen lomamökkikylässä 08/11 :) Kaikkea hyvää teille ja ihanaa lomaa.
  Terkuin, Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI... muistan, etta siella oli joku nuoripari:) Oliko miehesi hoitaja ja olette Turun seudulta? Juu ma olen Emmin blogikavereita silta ajalta kun Emmi asui Norjassa. Nyt on vahan lampimammissa olosuhteissa;)

   Poista
  2. Juu ihan oikeen muistat. Maailma on välillä aika pieni ja ihan hyvä niin :) T. Saija

   Poista