Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Påskeferie

Pojat ovat olleet tämän viikon pääsiäislomalla. Norjassa kun pääsiäinen on ISO juttu:)
Tosiaan koulusta on lomaa yli viikko ja muutenkin tuntuu, että kaupunki on jo hiljentynyt ja porukat ovat lähteneet mökeilleen.

Me lähdetään huomenna ajelemaan Saariselälle, mutta ihan vain käymään. Ylihuomenna jo kotiin. Ostimme viime talvena laskettelukamat meille kaikille.. kun kerran Lapissa asutaan. No tämä onkin jo toinen kerta kun tänä talvena rinteeseen menemme:) Kirkenesin rinne ei ole ollut auki koko talvena ja kun tuonne lähimpään laskettelupaikkaan on se melkein 300km niin eipä sitä tule kauhean usein ajeltua.Mulla ei ole yhtään pääsiäisfiilistä. Viime vuonna tähän aikaan oli niin jäätävä raskauspahoinvointi, että nyt meinaa lentää yrjö kun näkeekin auringonvaloa, tulppaanikimppuja, pääsiäismunia tai pääsiäisen ruokaohjeita. Hyi! Ja mikä harmittaa eniten... luulen, etten pysty edes mämmiä syömään kun viime pääsiäisestä jäi niin kauhea trauma:)

Yleensä tässä vaiheessa on jo rairuohot kasvamassa, pajunoksat koristeltu ja tiput rivissä... no tänään sitten vähän yritin laittaa pääsiäistä kotiin, jotta edes muille tulisi pääsiäisfiilis.

Mies on töissä koko pääsiäisen joten meillä ei varmasti kauheasti tällä kertaa panosteta tähän juhlaan. Mutta kiva tietysti, että pojat ovat lomalla:)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ TEILLE KAIKILLE :)

3 kommenttia:

 1. Mukavaa Pääsiäistä teidän perheelle! Mekin juuri hetki sitten saavuttiin Uuteenkaupunkiin muutamaksi päiväksi. Täällä on kevät hurjan pitkällä jo! Joutuu pian haravoimaan;) Terveisiä kaikilta! t.marjo & co

  VastaaPoista
 2. God påske:) Luin juuri Me Naisia ja siina oli jutta Anna Erikssonista. Hankin asuu Ukissa:)
  Taalla on viela talvi.. tai kylla taalla kevaista on, mutta mittari miinuksella ja paljon lunta.
  terkkuja sinne!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Täälläkin satoi lunta eikä pääse(joudu)haravoimaan. Pitää siis vaan syödä herkkuja:) Harmi:P Luitko sen jutun, jossa kertoi itkeneensä kun oli ekaa kertaa Norjassa kun siellä on niin kaunista? -m

  VastaaPoista