Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

maanantai 20. helmikuuta 2017

Terkut

Anteeksi. En ole yhtään muistanut koko blogia. Kun alkoi taas viestiä tulemaan sähköpostiin niin havahduin, että tosiaan. Täällä saattaa joku miettiä, et mikä meno!

Hoidot jatkuu. Joka 3. vko saan sytostaatin. Sitten makaan viikon sängyssä ja kiroin, toisella viikolla hommailen minkä jaksan ja kolmas on jo suht normaali. Kunnes taas mennään.

Lääke puree. Maaliskuussa on lääkäri ja sitten tiedän lisää. Toivon ihanaa ja pitkää kesätaukoa. Haluaisin kuntoa ylös, mielialaa ylös, tasaisuutta meidän perheeseen ja edes jonkin moisen jakson, jolloin tuntisin olevani kunnossa. Nyt kunto on... huono. Noi myrkyt rapistuttaa mua.

Nyt ollaan Kuusamossa. Talvilomalla. Muu perhe mäessä. Mä koiran kans mökillä. Piti vähän laatottaa illalla ja pikku flunssakun on. Toivottavasti tää tästä ja mäkin ehtisin hauskanpitoon mukaan. Rinnettä tai latua en uskalla edes haaveilla. Takuu varma sydäri. Kylpylä ilman fledaa ja tän turvonneen kropan kanssa... ei. Mut jos edes pulkkamäkeen Inkun kans, rinteen alle katsomaan ku pojat laskee, Lyylin kans lenkille ja miehen kanssa vois karata joku ilta tohon naapuriravintolaan syömään... kahdestaan.

Kyllä tää tauti on. Se vaikuttaa kaikkeen. Perheeseen, talouteen, psyykeeseen... ihan paska sairaus. En toivonkenellekään.

Mutta kevättä kohti! Teille kaikille ihanaa talvilomaa. Mä tuun täält vielä!


Enjoy!!

25 kommenttia:

 1. Kiitos kuulumisista. Jaksamista, hyvää mieltä ja aurinkoisia lepopäiviä. :)

  VastaaPoista
 2. Voimia taisteluun! <3 Mukavaa että olette lähteneet hiihtolomareissuun, naapurikuntaan vielä! ;) Mukavaa lomaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Voi surku♥ Läheltä olen sairautta seurannut....miehelläni. Kerran jo uusinut ja ei voitu enää leikata. Sai kovat lääkkeet ja sädehoidot. Nyt jos vielä samaan kohtaan uusi, ei voida enää sädettää, sanoivat, että olisi enämmän haittaa, kuin hyötyä. Enää on siis sytohoidot apuna, jos vielä uusi...toivon, rukoilen. ettei uusisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on paska tauti. Kävin blogissasi kurkkaamassa. Rohkeita olette. Mä palaan sinne. Ja pidän peukut ja varpaat pystyssä, ettei paha enää palaa. Tsemppiä.

   Poista
  2. Tää on paska tauti. Kävin blogissasi kurkkaamassa. Rohkeita olette. Mä palaan sinne. Ja pidän peukut ja varpaat pystyssä, ettei paha enää palaa. Tsemppiä.

   Poista
 4. Eksyin blogiisi googlehaun (50-luvun senkki..) myötä ja satuin lukemaan uusimman postauksesi. Asenteesi kolahti täysiä, ja avoimuutesi kosketti. Kiitos siitä ja voimia taisteluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Senkki lähti pari vuotta sitten erään fiftarin matkaan :)

   Poista
 5. Paljon voimia sinulle ja perheellesi! ��

  VastaaPoista
 6. Jaksamista! Sinä olet kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta kumminkin uskomaton taistelijasielu. Tsemppiä! Kaikkea hyvää sinulla ja perheelle.

  VastaaPoista
 7. Ihana sinä! Sää tuut sieltä vielä! Toivottavasti pulkkamäet ja laskujen seurailut onnistui. Ja kyllähän sitä on aina ihana halitella uusissa maisemissa perheen kesken vaikka takkatulen ääressä. Siellä Kuusamossa sielu lepää, I know!
  Voimia ja tsemppihali niihin hankalampiin viikkoihin! Kohta on kevät ja vihreää pukkaa pihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Nonna! Arvaa mä kävin hiihtää. 3km... ei oo koskaan tuntunut niin pitkältä. Ja uimassa. Ihan kaljuna :) Ja treffeilläkin oltiin. Nyt taas kotona. Aamulla husband lähti viikoksi Norjaan töihin. Arki.
   Kohta on kevät! Tsempit sinnekin!

   Poista
  2. Moi Nonna! Arvaa mä kävin hiihtää. 3km... ei oo koskaan tuntunut niin pitkältä. Ja uimassa. Ihan kaljuna :) Ja treffeilläkin oltiin. Nyt taas kotona. Aamulla husband lähti viikoksi Norjaan töihin. Arki.
   Kohta on kevät! Tsempit sinnekin!

   Poista
 8. TsemppiHalaus täältä Oulun päästäkin! Niiiin hengessä mukana ja kädet ristissä! Iso Sydän! T:Heidi

  VastaaPoista