Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 20. lokakuuta 2015

Terkut pohjoisesta

Mites teidän syyslomat meni?
Me tehtiin pikamatka pohjoiseen. Vanhoille kotikonnuille.
En ollutkaan käynyt siellä 1,5 vuoteen. Mutta oli kuin olisi kotiin palanut.
Tutut ihanat maisemat, pureva tuuli ja tuttuja ihmisiä. Niin ihanaa.
3 yötä ehdittiin olemaan ja sitten pitikin lähteä ajelemaan takaisin. Ajoin yksin 3 lapsen kanssa... melkein 1400km. Huh... mutta hyvin se meni ja nyt ollaan taas turvallisesti takaisin arjessa.

 
I love Lapland <3

10 kommenttia:

 1. No huh, on sulla ollut melkoinen ajomatka! Hurjimus! Lisää kuvia kiitos! Hyvin meni meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli, mutta meni oikeesti hyvin. Kun lapset jaksaa ni äitikin jaksaa:) Mä oon niin huono ottamaan kuvia. Mulla ei ollut edes kamera mukana. En muistanut ottaa sitä edes Turkkiin! Kännykkäräpsyjä! Mutta tajusin ajaessani, että onpas ihanat maisemat / auringonlaskut ym ja tallensin ne muistoihin :)

   Poista
 2. Meillä meni kotosalla lasten ollessa flunssien vuoksi puolikuntoisina, mutta menihän se noinkin :-) On nuo ajomatkat Norjaan pitkiä, huh. Sattui kuvista päätellen ihan kivat kelit kuitenkin. Mites pojat, vieläkö norjan kieli luisti?

  -k.ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat tapasivat vanhoja kavereitaan ja norja sujui hienosti. Pojat ovat olleet aina välillä miehen mukana tuolla. Viikon silloin toisen tällöin ja meilläkin on käynyt vieraita Norjasta. Eli osaavat vielä, onneksi.

   Poista
 3. Onneksi pitkä ajomatka meni hyvin ja reissu myös. :) Täälläkin oli ihana syysloma, kiireinen. Paljon sain olla luonnossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka oli pitkä ja pari kämmiäkin kävi. Ajoin mökkitielle pissalle niin auton eturengas tippui ojaan. Siihen oltais jääty jos ei pelastava ritari olisi sattunut paikalle. 15 min ja matka jatkui. Toinenkin tilanne oli lähellä. Tuolla pohjoisessa kun ei noita huoltamoita ole joka mutkassa. Lähdettiin Rovaniemeltä ja auto näytti, että 80km bensa vielä riittää... Tuli todistettua, että vaikka aito kertoo, että 0km enää bensaa jäljellä niin vielä kulkee hyvin! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin:)

   Poista
 4. Huh...tarvitset kyllä mitallin tuosta ajomatkasta..:)

  VastaaPoista
 5. Eihän sole matka eikä mikhän..☺ Sanovat pohjoisen ihmiset, jotka ovat tottuneet välimatkoihin..jos johonkin haluaa sieltä päästä niin ei voi antaa matkan määrän tulla esteeksi. Lapsuuden mummolamatkat pohjoiseen hurautettiin yhden pysäyksen taktiikalla..matkaa oli 750km ☺ Sinulla oli siihen toiset lisää. Oikeasti nostan hattua asenteestasi. Et jää kitisemään, vaan pistät toimeksi ☺

  VastaaPoista
 6. Toi oli poronkusema:) juu ei se auta kun ei ole vaihtoehtoja. Ja kun kaikki tiedettiin, että on pitkä matka niin siihen myös asennoiduttiin. Eikä se edes ollut. Veemäisempiäkin juttuja on tullut tässä koettua.

  VastaaPoista