Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Loma loppuu... ahi!

Huh hellettä ja ne kuulemma jatkuu. Facebook on täynnä kavereiden lomapostauksia ja ihania lomakuvia.
Orientoidu tässä sitten työntekoon! Ei nappaa ei!

Yritin toki jo perjantaina ottaa varaslähdön töihin. Menin pokkana paikalle. Pieni päivämäärävirhe kalenterissa. Oli huippua huomata, että eihän mun pitäisi täällä ollakaan. Juoda aamukahvit ja ajella takaisin kotiin. Ihan kuin olisi saanut pari ylimääräistä lomapäivää tosta vain:)

No ne ovat nyt takana. Ja aamulla kello soi 6 reikä reikä.

Meillä kesä on mennyt ihan kotinurkissa. Päiväretkiä ollaan tehty sinne tänne, mutta illaksi ajeltu kotiin. On ollut kiva kesä. Saatu olla yhdessä eikä mitään suorittamista. Ja tosiaan ilmat ovat suosineet.

Jotenkin on olo, että en ole ollenkaan valmis syksyyn. Kesä saisi jatkua. Syksy ahdistaa. Meillä samat kuviot jatkuvat. Mies ei ole saanut vieläkään töitä Suomesta, joten reissaaminen Suomen ja Norjan välillä jatkuu. Me&i-syysmallisto tilattu ja kauhulla mietin miten taas kaikki järjestyy kun perheen toinen aikuinen on tuolla kaukana ja minä yksin lasten kanssa. Päivätyössäkin pitäisi käydä, Ingrid aloittaa uudessa päiväkodissa ja pojilla alkaa koulu ja harrastukset.

Tämän syksyn piti olla raja. Norjassa reissaamisen piti loppua tähän. Keväällä itkuisissa puheiluissa näin päätettiin. Mutta nyt on ladattu akkuja koko kesä ja tilanne nyt vain on tämä. Pitää olla tyytyväinen, että molemmilla on töitä ja toivoa ihmettä.

Miten teillä muilla? Onko lomat lusittu ja työt kutsuu vai onko joukossa niitä onnekkaita, jotka saavat vielä nauttia näistä uskomattomista kesäpäivistä? 

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Mulla ei oikeastaan ole lomaa ollutkaan, kolmipäiväinen työviikko tosin mahdollistaa paljon.. :)
  Tsemppiä huomiselle, mäkin painelen hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme päiväinen työvko kuulostaa hyvältä:D Mäkin teen 50% päivätyötä eli n. 1,5vkoa töitä ja saman verran vapaata. Kesälomaa ei ollut kuin viikko, mutta noiden vapaiden kanssa olin 3 vkoa poissa päivätyöstäni :D Hyvin on työt käynnistyneet helteistä huolimatta. Tänään töiden jälkeen Lintsillä.... Vielä on kesää jäljellä :D

   Poista
 2. Hello!!!
  Mä olen vielä onnekas ja 2 vkoa lomaa jäljellä...huh hellettä!!Ei valiteta, kyllä se pimeä ja kylmä siellä edessä jossain odottaa...:)Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nauti! Jos olette kotona niin voitais tehdä retki teille joku pv :D

   Poista
 3. Äitiysloma on ohitse mutta loma jatkuu, uusi työ on alkamassa vasta loppuvuodesta... Ja hellettä on muuten Norjassakin! Tsemppiä töiden alkamiseen ja tuohon miehen reissaamiseen, se on meillä ihan jokapäiväistä eikä tule varmaan koskaan muuttumaankaan. Mies on poissa melkein 6kk vuodesta. Hieman on välillä rankkaa joten olen kyllä hengessä mukana!

  VastaaPoista
 4. Porukka palailee lomalta, mutta mä lasken vielä päiviä sen alkamiseen, enää yheksän työpäivää!!! :--DD Sitten koittaa viiden viikon vapaus! Vähän ahdistaa, kun ei ole sen kummempia lomasuunnitelmia. Oonko jo viikon jälkeen kun ilotulite postilaatikossa?? Kaikkia extempore-retkiä voi sitten tietty tehdä :)

  Tylsä tuo teidän tilanne :/ Saanko kysyä millä alalla miehesi työskentelee? Itse olen yrittänyt noudattaa sellaista elämänasennetta kuin ''go with the flow'' tai ''asioilla on tapana järjestyä''. Vaikka kuinka olisi kamalia tilanteita/ajanjaksoja elämässä, aina ne ovat loppupeleissä kääntyneet parhain päin. Varmasti näin käy vielä teidänkin kohdalla! :)

  Nautitaan tästä ihanasta loppukesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nauti! Sulla tulee varmasti huippu loma. Fiiliksen mukaan :D Mä oon just tollainen "asioilla on tapana järjestyä" tyyppi. Ja lopultahan niin käy. Mutta tämä ottaa nyt aikaa. Mieheni on lennonjohtaja.

   Poista
 5. En ole koskaan kenenkään kuullut menevän lomalta liian aikaisin töihin..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään :D Pikku moka! Äkkiä luikin pois sieltä :D

   Poista
 6. On upeaa saada lukea elämänmakuisia postauksiasi! Tsemppiä sinulle töihin ja perhearkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä kyllä riittää tätä elämänmakuista arkea:D Kiitos tsempistä! Toiv voin joku päivä kertoa teille ilouutisen, että koko perhe asuu ja työskentelee samassa kaupungissa:D

   Poista
 7. Aloitan uudessa työssä perjantaina - pehmeä lasku ;) - ja nyt jo jännittää! Pitää vain muistaa laittaa herätyskello soimaan ja yrittää muutenkin pysyä selvillä viikonpäivistä, etten löydä itseäni koputtelemasta oveen ihan väärään aikaan.

  Kyllä se mies sieltä Norjasta ennen pitkää kotiutuu pysyvästi. Joskus asioiden järjestymiseen menee vähän aikaa, mutta kyllä ne järjestyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea :D Oletko tarkistanut kalenterista, että työt alkaa varmasti pe ;) Kyllä kai nämä asiat vähitellen loksahtelevat paikoilleen:D Tsemppiä uuteen työhön! Toiv se vastaa koulutustasi ja on sitä mitä haluat tehdä.

   Poista