Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tämän viikon jälkeen helpottaa

Iltalehden horoskooppi sen tietää: "Usko pois: tämän viikon jälkeen se alkaa helpottamaan vaikka taivaalta tulisi mitä." kiitos!!

Tekisi mieli aloittaa tämäkin postaus valittamalla. Mies lähti reissuun ja heti ekana yönä perheen pieni sairastui. Mutta enpäs aloitakaan. Jos joskus äänestetään maailman negatiivisin blogi niin en halua, että te äänestätte mut voittoon:)

Päiväkodissa on vesirokkoa ja ensin tietysti pelästyin, että nyt se tuli meille. Ei nyt jos saa pyytää! Tiedän, että mitä pienempänä sen sairastaa sitä helpommalla tod.näk pääsee, mutta ei nyt. Eilen käytin sitten Ingridin lääkärillä ja ainakin vielä silloin diagnoosi oli ihan vain flunssa.

Mutta jotenkin uskon tohon Iltiksen horoskooppiin nimittäin mullakin  on sellainen olo. Pakkohan tähänkin risukasaan on joskus auringon paistettava.

Olen lähdössä tiistaina mieheni kanssa Osloon muutaman päivän treffeille ja sellaista vaihtoehtoa ei ole, että se matka peruuntuu. Eli kaiken on oltava kunnossa ja on kanssa! Anoppini katsoi jalkaani ja kysyi, että oikeestiko meinaan lähteä ja sanoin, että kyllä. Olemme sitten vaikka hotellihuoneessa sen muutaman päivän, mutta nyt kaipaan oikeasti vähän maiseman vaihdosta.

Eilen illalla oli tosi ankea olo. Aurinkoinen viikonloppu edessä ja sekin menee sisällä. Hetken itsesäälissä piehtaroituani soitin hyvälle ystävälleni. Hänenkin mies reissaa paljon ja yleensä pääsemme samalle aaltopituudelle heti ekasta lauseesta. Ja niin kävi taas. Haukuttiin kaikki, itkettiin vähän ja lopussa jo naurettiin. Tuollainen puhelu ja kasa lettuja auttoi valtavasti ja nyt on taas parempi olo. Olen myös huomannut erään asian ja haluan vinkata sen myös teille. Jos oikein korpee niin älkää soittako ekana sille töissä olevalle miehellenne. Vaan ystävälle. Ystävälle ei tule puhuttua niin rumasti ja häntä tulee kuunneltua. Sitten vasta kun pahimmat oksennukset on oksennettu ystävän niskaan niin sitten luuri käteen ja soitto husbandille. Tämän kun aina muistais...9 kommenttia:

 1. No ehdottomasti lähdet sinne Osloon! Vaikka yhdellä jalalla kinkaten , muovipussi toisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä:) Saakohan sieltä liisata pyörätuoleja jostain :)

   Poista
  2. Nappaat kuule lastenrattaat kotoa mukaan! :)

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa! :)

  Voi, mä olen potenut ihan huonoa omaatuntoa, kun en ole ehtiny kommenoimaan tänne(kään)! Olen seurannut sun raskasta taivalta terveyden kanssa ja oikeasti täytyy sanoa, että olet supernainen. Mies reissaa ja sä hoidat lapset ja itsesi siinä sivussa. Monella kuules hajoisi pää jo tuossa tilanteessa.

  Ilman muuta lähdet Osloon, maisemanvaihdos vois tehdä hyvää :)

  Voimia ja aurinkoista kevään jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole super. On vaan pakko jaksaa. Mutta nyt todella toivon, että ei tule enää uusia negatiivisia yllätyksiä vaan saisimme elää hetken ilman huolia. Anoppi oli täällä vuorokauden auttelemassa ja kyllä oli ihanaa <3
   Moni sanoo, että kun tällaisesta selviää niin se pää hajoaa vasta sen jälkeen. Toiv näin ei käy. Haluaisin nyt alkaa nauttimaan kevätauringosta, kohottamaan kuntoa, palaamaan töihin ja normaaliin arkeen. Mitään latvan lahoamista tässä ei nyt kaivata!
   Osloon lähden! Kiitos ja aurinkoa myös sinulle!!

   Poista
 3. Hei! Pitää kyllä sanoa,että Osloon lähdet! Maiseman vaihdos auttaa. Sitä kun saa pääkopan ensin kuntoon niin muutkin paikat paranee kuin huomaamatta :) Sä oot täällä usein mielessä ja aina pohdin, että mitä kuuluu? Mutta täältä blogistahan sen saa kaivettua esille.

  Komppaan kyllä tota, että älä soita husbandille ensin -sääntöä. Muutaman viikon krrriiiiseilyn jälkeen olen alkanut itsekkin rasittamaan ensin kavereita ja äitiä :) ja sitten vasta tuota avokkia. Lisäksi olen pyrkinyt opettelemaan sen jalon taidon, että mieti ensin mitä sanot ja laukaise vasta sitten. Muutaman kerran olen jo onnistunutkin ja ihan positiivisella lopputuloksella. Toimii myös lapsen kanssa, ennen kuin karjaisee niin laskee vaikka tuhanteen ja sitten muotoilee lauseen uudelleen.

  Nauti Oslosta ja hotellihuoneesta jos et muualle pääse! Huonepalvelu pelaa aina. Olet loman ansainnut! Kohta sä oot taas menossa ihan täysillä joten ei huolta. Ja se mikä ei tapa vahvistaa :)

  Kerro Husbandille terveisiä ja sulle täältä virtuaalihalaus! Olet ajatuksissa ja joku päivä me vielä korkataan sidut ;)

  -spike

  VastaaPoista
 4. Kiitos Spike:) Kunhan Suomeen tulet niin se on varma, että sidukat avataan ja avataan vähän muutakin. Olis ihana nähdä monen vuoden jälkeen!!!

  VastaaPoista
 5. Oon lukenut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti jo pitkään, mutta en varmaan oo ikinä kommentoinut mitään. Nyt halusin ihan välttämättä sanoa, että toivon sulle ja perheellesi kaikkea hyvää ja toivottavasti pahin jalan osalta on jo ohi. Voimia!

  VastaaPoista