Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulua etsimässä

Me oltiin tänään vähän joulua etsimässä.
Haltialan perinteinen joulutapahtuma oli tänään vaikka tuo ilma ei niin jouluinen olekaan.
Silti ekaa kertaa tänä talvena tuli edes hieman jouluinen olo.

Jo 3. adventti enkä ole edes oikein tajunnut, että joulu tulee.
Kolmen pohjoisessa vietetyn vuoden jälkeen on vähän vaikea tajuta, että joulukuu on puolessa välissä vaikka kunnon pakkasia ei ole ollut kertaakaan, saatikka lunta.

Yläkerrassa odottaa joulukoristeet vielä laatikoissa ja juuri ajattelin, että ehkä niitä ei tänä jouluna hirveesti tänne ripotellakaan. Lähdemme sukulaisten luokse joulun viettoon. Mikä helpotus:)

Joulukukkia kävin sentään Plantagenilta hakemassa. Niitä ilman en voi elää:) Hyasintin tuoksu on joulun tuoksu, absolut!

Joululahjatkin sain hankittua. Pari täsmäiskua Jumboon ja asia oli hoidettu. Pojat alkavat olemaan niin isoja, että mitään röykkiöitä ei enää tarvita. Kun taas Ingrid on niin pieni, että ei vielä niitä osaa kaivata. Muutama paketti jokaiselle ja jotain kummilapsille. Se saa riittää tänä jouluna.

Täällä eletään tutistavieroittautumisaikoja:) Eilinen päivä ja yö menivät hyvin, mutta nyt päiväunien jälkeen ei meinaa elämä loksahtaa oikeille raiteille kun ei saa tuttia eikä tuttipulloa. Pitää mennä lohduttelemaan pientä:)

Rentoa 3. adventtia teille kaikille <3


Tänä jouluna syödään lähipullaa;)8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli juu. Voin vain kuvitella miten ihanaa tuolla olisi ollut pikku pakkasella ja lumisella kelillä. Ja ois voinut vaikka joululaulut soida joistain kajareista..

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa! Iso halaus, voimia ja tsemppiä <3 Olet ajatuksissani!

  VastaaPoista
 3. On nämä kyllä jouluisia kuvia <3
  Siis haltialassa on tuollainen herkkupuotikin?

  Mä päätin, että Pienimmän tutti lähtee helmikuussa, vielä olisi vähän armonaikaa :D ..molemmilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taisi olla nyt ihan tuota joulutapahtumaa varten. Navetan vintillä myytiin riisipuuroa ja glögiä. Ja tuossa lampolan eteisessä omien peltojen vehnää.´, ohraa ja kauraa ja jotain käsitöitä.
   Meillä tutin jättö on mennyt hyvin. Pari ekaa päivää ja yötä meni ok, eilen päiväunien aikaan oli vähän kiukkunen ja tänään jo kyseli, että missäs se "titta" on:) Mutta helposti siis meni. Tsemppiä.

   Poista
 4. Joulu, mikä joulu!!?? :)

  Lahjat on ostettu ja niitäkään ei kovin paljoa, ja jouluksi pakenemme tuohon lähettyville vuokrakämppään kun ei me kaikki olisi tänne meille mahduttu kun perheeni on tulossa Suomesta vierailulle.

  Hei silloin Matkamessujen aikaan olisi ihana treffata, olen silloin Helsingissä varmaankin tiistaista perjantaille tai lauantaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI olisi tosiaan kiva nähdä:) Laita sun nro sähköpostilla niin soitellaan:)
   Nii-in... mikä joulu:)

   Poista