Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Näin siivoat nopeasti ja tehokkaasti

Mies edelleen reissussa, joten kun meitä tyttöjä pyydettin päiväkahville ystävän luokse niin lähdimme ilomielin. Kiva, että meistä pidetään huolta!

Mulla ei ollut mitään viemisiä niin keksin, että purkitän hörhösoppaa ja sehän saikin lämpimän vastaanoton:)

Nyt kun olen "menu haasteen" avulla auttanut teitä kaikkia pienten lasten äitejä jo tuolla keittiön puolella (juu kohta alkaa ropisemaan vastauksia haateelle.. ihan varmasti) niin voin kertoa teille vielä toisenkin arkea helpottavan vinkin:

Laittakaa talonne myyntiin ihan huviksenne. Ja tietysti puhelinnumero ilmoituksen perään. Ja kun puhelin soi juuri kun istut ystäväsi luona kahvilla ja joku kysyy, että sopisiko tulla näytölle niin vastatkaa, että tottakai. (vaikka koti on kuin hävityksen kauhistus). Sitten vaan kiireellä autoon, hillitön pikasiivous ja valmis:) Pullollinen meni suihkutettavaa tehopesuainetta... ja kun katsojat tulivat niin pinnat kiilsivät ja varmasti tuoksui talo puhtaalle:) Eikö se ole se yksi tärkeimmistä jutuista kun asuntonäyttöön valmistaudutaan?

Talokauppoja tuosta käynnistä ei varmanakaan seuraa, mutta meilläpä onkin siistiä nyt <3
Ulkona paukkuu pakkanen edelleen.
Saisi jo lauhtua. Meidän pieni laskettelumäki
avataan kuulemma lauataina. Vihdoin on tarpeeksi lunta:)
12 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä soppaa! Tuota pitäis tehdä, ja sitten kun sais lapset vielä syömään. Meilläkin usein menee niin, että aikuiset syövät jotain järkevää ja lapset sitten vaikka pinaattilättyjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Hyvä kun muistutit. Taidankin lämmittää lautasellisen:) Se onkin viimeinen tätä erää:) Juu lapset eivät ymmärrä hyvän päälle.. en kyllä olisi itsekään lapsena suostunut syömään tomaattilinssikeittoa:)

   Poista
 2. Joo ja yllätysvieraat kun ilmoittavat olevansa meillä vartin päästä, niin kyllä tapahtuu siivous pikaisesti. Olen oikein ekspertti piilottamaan sotkuja :).

  Minulla on viikon menu jo hyvällä mallilla ;). Vaikken esim tänään tiedä vielä yhtään mitä syödään illalla...

  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama täällä:) Nyt kämppä on taas aika kaaoksessa.. toiv. kohta joku soittaa, että saako tulla katsomaan;) Ei vaan. Ei sitä joka päivä jaksaisi tuollaisia siivoushärdellejä.
   Hyvä Tuula. Odotan innolla kun teiltä alkaa tulla ilmoituksia, että meny julkaistu:) En mäkään tiedä mitä meillä syödään.. pakkasessa on jauhelihaa. Ehkä makruloodaa:)

   Poista
 3. Meinasin just kirjoittaa tuosta samaasta asiasta kuin Tuula - yllätysvieraat ovat joskus kivoja - tai sellaiset vieraat jotka tulevat lyhyellä varoitusajalla. Olen itsekin tosi hyvä tekemään pikasiivouksia. Ainoa ongelma on, että sen jälkeen ei sitten löydä mitään kun on työntänyt tavaroita outoihin paikkoihin :).

  onnea talokauppoihin ja mukavaa viikonloppua - sehän on kohta taas täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi on totta. Ei meinaa tavaroita löytyä näiden siivousraivareiden jälkeen:)
   Apua. Onko se viikonloppu taas edessä? Aika menee nyt kyllä vähän liian vauhdilla.

   Poista
 4. Menu haastetta tassa koko ajan tehdaan. Maanantaina laitetaan tuloksia blogiin :) Mulla alkaa menna hermot siihen ainaiseen putsaamiseen noitten talo nayttojen takia. Siisti koti on kiva, mutta kun tuntuu, etta kaikki elamisen merkit taytyy siistia pois nayttoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva:) Mä niin odotan että alkaa valmista tulemaan ja pääsen katsomaan vinkkejä muiden lautasilta:) Niitä tosiaan tarvitaan.
   Juu näytöt ovat pyllystä.... mutta mä luulen ku me myydään itse niin sellaiset turhat turistit/uteliaat jää pois. Eli näytölle tulee ne jotka oikeesti ovat kiinnostuneita. Tai ainakin toivon:) Näyttö kerran viikkoon ois hyvä.. tulis viikkosiivo tehtyä;) Eilen kyllä katsojat tuli kun mulla oli vielä imuri lattialla ja pyykkiteline tossa pyykkiä täynnä... pahoittelin niin he vaan nauroivat, että no hätä.. heilläkin on lapsia:)

   Poista
 5. Mä muistan siltä ajalta yhden omakotitalon, jota kävimme katsomassa, ennenkuin ostimme tämän nykyisen rivari-pätkän. Siellä asui yh-isä nelivuotiaan pojan kanssa. Siellä oli kaaaaamee siivo!!! Ei varmaan oltu siivottu moneen viikkoon.Talossa itsessään ei ollut mitään vikaa, mutta se siivo ja likainen haju! Välittäjä oli hieman kiusaantuneen oloinen, mutta minkäs hän sille mahtoi, jos myyjä ei halunnut siivota näyttöpäiväksi. No, ei se talo ollut muutenkaan oikein meidän mieleinen.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 6. Juu ei likainen ja sekainen kämppä houkuttele vaikka tietäis, että siivoamalla se olisi paljon parempi. Jos kyse ei ole jostain ihan helmestä:)

  VastaaPoista
 7. Juuri löysin blogiisi, ja taidanpas jäädä seuraamaan :)

  VastaaPoista