Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

*inspis*

Kuulun niihin ihmisiin, jotka inspiroituvat helposti. Luen paljon lehtiä ja blogeja ja bongailen päivittäin ideoita, joita haluaisin toteuttaa. Nykyään kun olen päivät pitkät kotona niin joskus jopa toteutan näitä ideoita.

Tänään inspiksen sai aikaiseksi ihan tavallinen huonekaluliikkeen mainos. Etusivulla komeili suht samanlainen tv-taso kuin meillä on. Mutta tänne asuntoon se ei ole ikinä sopinut. Ja näin ollen se on seissyt yhdessä nurkassa ihan tarpeettomana. Keksin, että nyt on aika laittaa kiertoon tuo huonekalu. Ja jos kerran huonekaluliikkeessä niistä joutuu maksamaan noin paljon niin kun myyn "puoleen hintaan" niin se menee varmasti kaupaksi;) Ei muuta kuin paikalliseen fb-ryhmään ilmoitus... ja parin tunnin päästä taso oli hävinnyt olohuoneestamme ja itseasiassa sain siitä varmasti enemmän kuin olin aikoinani maksanut;)

Oli ihanaa saada lisätilaa olohuoneeseen! Tason alla oli tietysti hirveä kasa pölyä ja tästä alkoi oikea siivousralli. Tulipahan kerrankin siivottua kunnolla:) Nyt paikat kiiltää ja on "puhdistunut" olo. Mikä siinä onkin, että nykyään saa isommat kiksit siitä kun pääsee eroon jostain tavarasta kuin siitä kun saa jotain uutta?

Ja teidän kannustamana uskalsin laittaa jo vähän jouluvalojakin:)

4 kommenttia:

 1. :) Tuo on niin totta! Juuri viikonloppuna sain meillä "turhaan" pari vuotta pyörineet hyllyt / vitriinin myytyä pois. Eilen ystäväni vei nurkista minulla käyttämättömänä olleen talvitakin. Loistava fiilis, kun pääsee turhasta tavarasta eroon!
  P.S. Kirppikselläkin taas kamaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä noita "turhia" hyllyjä ja hommia kotiin tuleekin;) Mutta tosiaan ihanaa kun tavaraa menee kiertoon. Itse pääsee eroon ja joku hyötyy siitä niin se on vähän niin kuin win-win:)

   Poista
 2. Samanlainen tyyppi täällä, paljon inspistä ja ideaa, ja joskus saa jotain tehtyykin! :) Teillä on tosi kaunista, tykkään tuosta pystypaneelista. (Koetin mniehelle ehdottaa, että vaihdetaan lasikuitutapskut pystypaneeliin. Sanoi, että jos itte teet, niin ookoo! Ihme tyyppi??)

  Mukavia postauksia sulta taas sadellut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kaikki inspikset toteuttais niin ei muuta ehtiskään:) Hyvä tietää, että meitä on muitakin:) Mä sitten taas en niin hirveesti tykkää tosta pystypaneelista. Täällä Norjassa kaikki talot on täynnä tätä. Meillä sentään maalattua, monessa talossa ihan sitä puunväristä
   "mökkipaneelia".
   Mua häiritsee noi meidän puun väriset ikkunan pielet.... olin jo päättänyt tottua/hyväksyä ne. Mutta eilen kun noita kuvia otin niin ne alko taas puhua mulle;) Sanoin miehelle, että nyt taas olis projektia tarjolla... arveli, että keittiönpöytä pitäis maalata (luuli pääsevänsä niin helpolla) :) Ja kun sanoin että ei.. tai siis joo sekin , mut noi ikkunanpielet niin kommentoi ihan samallalailla kun sun miehes. Ihme tyyppejä tosiaan!

   Poista