Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Arvaa...

mitä täällä on syöty tänään?!
No niinpä... blogipastaa! Minähän olen aina ihan pihalla kaikista uusista hömpötyksistä. Esim. tästä kaikkien puhumasta blogipastasta en ollut kuulutkaan. Noin viikko sitten luin jotain blogia, jossa törmäsin tähän termiin ekaa kertaa ja sen jälkeen unohdin koko asian taas. Mutta onneksi meillä käy vieraita tuolta sivistysmaailmasta;) Eli mummu toi tullessaan blogipastan ohjeen ja tänään me tytöissä kokeilimme sitä:) Nam. Mutta ei se nyt ihan itkemään saanut;) Paitsi lapset jotka tulivat koulusta ja huusivat jo ovelta, että "mikä täällä haisee"!? :)

Tänään on ollut oikein kiva päivä. Koko viikko on mennyt vähän himmaillessa, mutta tänään kaivoimme ompelukoneen esille ja aloimme hommiin ajatellen tulevia joulumyyjäisiä. Tarkoitushan oli, että me "marttaystäväni" kanssa teemme myytäviä yhdessä. Mutta kun lapset sairastaa, miehet reissaa ja myyjäiset lähestyvät niin teimme päätöksen, että teemme osan hommista tahoillamme.
 Onneksi anoppi on ompelutaitoinen ihminen:) Täällä me olemme koko päivän istuneet pöydän ääressä. Ommeltiin askarreltiin, syötiin blogipastaa ja puhuttiin siitä miten kiva olisi asua lähekkäin. Voisimme "ompeluseurailla" useammin:)

Myyjäisiin tulee myyntiin ainakin
päällystettyjä tulitikkurasioita...

ja muita askarteluja ja pikku ompelujuttuja:)

Pikku-töhö alkaa olemaan taas oma ihana itsensä:)

Tonttulakkeja vanhoista pöytäliinoista ja 
verhoista valmistuu vauhdilla:)

Kukkuu ja hyvää viikonloppua;)5 kommenttia:

 1. Oi vau! En edes muistanut tuota toista kangasta, mutta noihan on ihania:) Mikäs se oli - finsk tempo? Tehokkaita olette olleet <3 -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu finsk tempolla vedettiin. Ei ruokaa, ei juomaa, ei taukoja:) Noita tuli kivoja. Ei tiedä tykkääkö norskit, mut jos ei niin pidetään ite:)

   Poista
 2. Hitsi kun multa on unohtunut tuo pasta ihan täysin vaikka jo joku aika sitten ohjeen ja kehut luinkin. Täytyypä pistää avokadot ostoslistalle, kiitos muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvää:) Mietin vaan, että kun sitä jäi niin mitä se tykkää että sen lämmittää uudelleen.. kun tota kastikettahan ei kypsytetty mitenkään?! Jostain luin, että etelä-Suomessa oli hetkellisesti limet ja avokadot loppu kun tämä boomi oli oikein kuumana:) Aikamoinen juttu!

   Poista
 3. Sähän olet ollut tehokas. Kivoja juttuja!

  VastaaPoista