Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Paras pellava... Ingrid sin

Jee pellavat tuli! Tein tilauksen jo kuukausi sitten Venäjälle ja vihdoin se saapui. Juuri sinä päivänä kun oltiin sovittukin:)


Vähän jänskätti. Etukäteismaksu ja kaikki... mutta taas se todistettiin, että ihmisiin voi luottaa.
Eli yhteistyö on alkanut!


Nyt on ensimmäiset Ingrid sin - tuotteet syntyneet. Ihania pellavapussilakanasettejä ja aivan ihania pellavapyyhkeitä!


Jo nyt harmittaa, että tein vähän varovaisen ensitilauksen.  Olen nimittäin myynyt näistä tuotteista jo 90% ennen kuin olin edes saanut niitä:) Kaikki pyyhkeet on myyty ja taitaa olla niin, että enää kaksi norm. kokoista pussilakanasettiä on myymättä. Anyone?


Mutta ei hätää. Nyt tiedän, että tavarantoimittajaan voi luottaa ja viimeistään kuukauden päästä saan lisää pellavaa.


Pellava on niin pop. Ihana materiaali. Pellavakankaan ominaisuudet ovat ihastuttaneet minua aina. Vähän ylellinen, mutta rouhea. Jotkut eivät tykkää siitä, että pellava näyttää ryppyiseltä. Mutta hei sen kuuluukin. Itse pesen pellavapetivaatteet 60 asteessa ja laitan kuivausrumpuun. Ja sellaisenaan sänkyyn. Jotkut tykkäävät silittää.... minä en silitä mitään. Viimeiseksi pellavavaatteita.


Pellava on kuin villa. Se tuntuu kylmällä lämpimältä ja kuumalla viileältä. Ja rakastan pellavan luonnollista harmaan sävyä.


Vaihdoin lakanat eilen ja voi että vastapesty pellava tutuu hyvältä. Aah oli niin ihana sujahtaa saunan jälkeen untuvapeiton alle. Nukuin kuin tukki:)

Tällä kertaa tilasin 100% kivipestyä pellava pussilakanasettejä luonnollisen värisenä sekä samaa laatua 120*80cm pyyhkeitä. Ja pari kappaletta tuplaleveitä pussilakainoita yleisön pyynnöstä. Näitä ei saa täysipellavaisina vaan niissä on 30% puuvillaa mukana.

Paljon on kysytty valkoisen pellavan perään. Mutta tuo tavarantoimittaja ei ainakaan tällä hetkellä toimita 100% pellavaa valkoisena vaan ne ovat joko 30%, 40% tai 70% pellavaa. Ja tuota 70%:sta ei saa kivipestynä. Itse tykkään tuosta 100%:sta ja nimenomaan kivipestynä. Silloin kangas on ihanan pehmeä. Ja kuivaan tosiaan pellavan kuivausrummussa. Tein pienen testin kun sain tuotteet. Osan kuivasin narulla ja osan rummutin ja rummutus voitti 100-0. Lopputulos on paljon pehmeämpi ja sellainen sopivan ryppyinen:)

Laittakaahan viestiä jos olette kiinnostuneita tilaamaan Ingrid sin-tuotteita.
Normaalikokoinen pussilakana setti (140*200 + 50*60cm) 100% kivipestyä pellavaa maksaa teille 74e setti ja pyyhe (120*80cm) on 14e. Pussilakanasetti tuplaleveään peittoon kahdella tyynyliinalla (tämä siis 70% pellavaa) maksaa 80e.

Tässä muutamia kuvia:6 kommenttia:

 1. Ihania! Laitanpa mailia tulemaan, kunhan tässä ehdin. Varausta seuraavasta erästä... Onnea uuteen bisnekseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilauksesta Nonna:) Laitan viestiä kun paketti minulla. Toukokuun lopussa.

   Poista
 2. Onnea! Aivan ihana nimi tuo Ingrid sin <3
  Pellava on kaunista ja tuotteesi näyttävät hurmaavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pitihän oman rakkaan nimi sisällyttää brändiin. Nämä ovat ihania tuotteita. Ja edullisesti myyn jos vertaa vastaavia tuotteita kaupassa. Jos Stockalta ostaa vastaavan setin niin saa lisätä ykkösen eteen:)

   Poista
 3. Hei siis MISTÄ minäkin saisin tilata? Nonnan kautta bongasin :-D Haluaa, haluaa :-D (mulle SAA laittaa markkinointiviestiä tämän suhteen, osoite olis hannanposti(at)live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Laitan :) ja facebookissa voi liittyä Hannan töppöset ryhmää.

   Poista