Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Marttojen kanssa Tallinnassa

Siitä on aikaa kun viimeksi olen Tallinnassa käynyt. Varmasti lähes 10 vuotta.
Siksi olinkin niin innoissani kun kutsu kävi.

Meillä oli tosi kiva reissu. Päätarkoitus oli naisten rentoutuspäivä ilman velvoitteita. Ja koska martoista oli kyse niin pakkohan se oli tehdä pieni täsmäisku Karnaluksiin. Eli käsityötukkuun, joka sijaitsee aivan lähellä Tallinnan ydintä ( osoite K.A Hermanni 1). En ollut ennen käynyt tuossa kyseisessä paikassa ja oli kyllä tutustumisen arvoinen paikka. Oikea paratiisi kaikille käsitöistä tykkääville:) Paljon ihania lankoja, kankaita, kaikkea mitä vaan voi toivoa kun ompelemista tai neulomista ajattelee. Pikku tilbehööristä ompelukoneisiin. Ja hinnat tietysti huokeammat kuin meillä täällä Suomessa.

Muuten meillä ei ollutkaan mitään sovittua ohjelmaa. Kierreltiin kaupunkia, nautittiin auringosta, pysähdeltiin terasseille ja päivän päätteeksi syötiin hyvin Olde Hansassa.

Reissu tehtiin Eckerö Linen Finlandialla. Laiva lähti jo aamu varhain eli satamassa piti olla 7.30 ja Helsinkiin palattiin vasta 21.15 eli määränpäässä ehti olemaan hyvän tovin. Kerrankin oli aikaa kierrellä Tallinnaa rauhassa ja vielä tosiaan syödä rauhassa. Mennessä nautimme ihanan meriaamiaisen pitkän kaavan mukaan ja tullessa keskityimme käsitöiden tekoon:)

Aivan ihana reissu. Illalla kun kimppataksilla kotiin tulimme niin kaikki olivat sitä mieltä, että reissu oli rentouttava ja tuntui kun olisimme pidemmälläkin reissulla olleet. Kiitos mukana olleille! Seuraavaksi sitten opiskelemmekin sushien tekoa! On kiva kuulua marttoihin:)5 kommenttia:

 1. Oli tosiaan ihan huippureissu! Marttailu on mahtavaa <3

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hieno reissu, sää suosi ja järjestelyt oli ensiluokkaiset! Ja kiitos kommentistasi blogiini, löysin minäkin siten tämän kivan blogisi :).

  Ja täytyy vielä todeta, että katselin aiempia postauksia ja mahtavaa, että jalkasi on nyt niin hyvässä kunnossa! En tajunnutkaan miten ikävät mutkat ja matkat sinulla on sen kanssa ollut kuluneen talven aikana :(.

  VastaaPoista
 3. Heip, minäkin löysin tänne, kiitos vinkistä! Oli kyllä aivan loistoreissu - tästä pitää tehdä perinne! Kivat kuvat myös :-)

  Tiina

  VastaaPoista
 4. Tallinna on mukava kaupunki, paljon siellä käyneenä olen myös eksynyt Karnaluksiin. Siellä menee helposti sekaisin ja ostaa kaikenlaista, mitä ei sitten lopultakaan tarvitse.

  VastaaPoista