Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 21. syyskuuta 2013

Kiva päivä

Kerroinkin täällä alkuvuodesta mieheni polvionnettomuudesta. Vanha mies pelaamassa futista ja naps. No polvi on ollut sökönä siitä asti ja eilen se sitten piti leikata. Oslossa. Mutta mitenkäs kävikään?Leikkaus oli siirretty, mutta hupsistakeikkaa... asiasta oli unohdettu ilmoittaa potilaalle. 

Eli mieheni oli menossa leikkaukseen perjantaina ja se olisikin ollut jo torstaina. No näitähän sattuu, varsinkin Norjassa:) 

Olin varautunut olemaan lasten kanssa yksin ja vastaanottamaan tänään polvipotilaan kotiin toipumaan. Mutta mitään leikkausta ei siis ollut joten meillä onkin ollut ihan normaali viikonloppu. 

Ihanaa kun tulee vähän niin kuin puskista tällainen viikonloppu jolle ei ole oikein mitään suunnitelmia. Tänään oltiin mummoja moikkaamassa ja huomenna lähden ehkä haahuilemaan Habitare-messuille.

Alla vähän kuvia koko perheen iltalenkiltä. Kyllä se syksy on:)
Ulkona oli aivan ihana valo!

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille:)

6 kommenttia:

 1. Uups, johan on tunarointia. Eturistisidekö siitä miehesi jalasta hajosi vai jotain vähäisempää? Toivottavasti uusi korjausaika järjestyy ja potilas pääsee kuntoutuksen pariin. Nätti iltavalo.

  VastaaPoista
 2. Sepä juuri😒 juuri lensi Osloon ja leikkaus toivottavasti huomenna. Näin on ainakin sovittu😊

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kuntotukseen! Se vaatii kauan aikaa ja paljon kärsivällisyyttä mutta kyllä jalasta hyvä tulee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Näin olen kuullut. Harmi sillä jalka on nyt aika hyvä. Mutta ei sitä tuollaiseksi voi jättää. Sillä ei voi juosta tms. Kuinkakohan pitkä s-loma? Kuinka pitkään pitää kävellä keppien kanssa? Mut leikataan 30.pv eli vähän jännittää miten tämä arki lasten kanssa suttaantuu😐

  VastaaPoista
 5. Hoito- ja kuntoutusohjeet riippuvat lääkäristä ja sairasloman pituus töistä. Mä olin sairaslomalla puolitoista kuukautta toimistohommista. Jalalle sai varata heti, keppejä käytin sisällä viikon, ulkona muistaakseni kaksi. Aktiivinen kuntotus kestää ainakin puoli vuotta, jotkut antavat juoksuluvan kahden, toiset kolmen kuukauden jälkeen. Suurin osa pääsee takaisin kaikkien harrastusten parin, mulla kolme vuotta sitten korjattu jalka on parempi kuin toinen. Mun blogin alusta löytyy kuntoutuspohdintaa, vertaistukea ja kitinääkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luimupupu:) Pitää opastaa mies sun blogiin:) Ja kurkata myös itse. Taitaa olla leikkurissa just nyt, argh!

   Poista