Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lämpöä...

Eilen kaikki blogit ja facebook oli täynnä juhlaa. Koululaiset pääsivät kesälomille. Oli lakkiaisia ja muita bileitä. Mutta jokaisessa päivityksessä muistettiin mainita myös se, että ilma oli kurja ja ihmeteltiin, että mihin se kesä hävisi??!!

No kuulkaa.. ku se tuli tänne meille:) Täällä on IHAN kesä! Eilen oli niin lämmin ilta, että innostuimme grillaamaan. Tänään aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja mittari näyttää viittätoista jo heti näin aamusta:) Yes!




Pojilla on tänään futisturnaus. Kauden viimeinen. Tämä turnaus pelataan aina perinteisesti Bjørnevatnissa (ihan tuossa viereisessä lähiössä) ja vanhemmille tulleessa tiedotteessakin muistettiin mainita, että lämmintä vaatetta mukaan.. perinteisesti keli on ollut tosi huono tämän turnauksen aikoihin. Mutta eipä ole tänään.

Olin ihan intona. Rakastan olla kentän laidalla kun pojat pelaavat. Itse olen kasvanut pesäpallon ja jääkiekon parissa. Koko nuoruuteni pelasin ja kuljin pelireissuilla. Ajattelin aina, että ihanaa jos saan lapsia ja saan mennä katsomaan heidän pelejään. Leipoa pullaa turnauksiin ja seisoa kioskissa keräämässä joukkueelle rahaa kun lapset pelaavat.

Mutta, mutta.. meidän "birthday girl" sairastui yöllä:( Hänellä nousi kova kuume ja niin äiti ja Glotta jäivät pitämään sairastupaa kun miehet pakkasivat nappikset kasseihin ja lähtivät pelaamaan.

Illalla täällä oli vielä näin iloinen tyttö...

Mutta nyt näyttää tältä:(

(pojat huolehtivat siskosta.. piti ihan laittaa pipo päähän ettei flunssa pahene...
kerroin kyllä, että nämä villapeitot ja pipot eivät ole nyt ihan parasta lääkettä) :)


14 kommenttia:

  1. Voi surku:( mutta on hän niin söpö sairaanakin. Pikaista paranemista! Ja mukavaa kesää koko perheelle!
    t. satunnainen lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on:) Paitsi yöllä, aika kova ääni tytöllä:) Hyvää kesää myös sinne!

      Poista
  2. Voi pientä! Voisko olla hampaita lisää tulossa? Joo kesä todella taisi tulla sinne, täällä on 9 astetta, tuulee ja sataa. Ei tartte laivalla kannella istuskella mansikkamargaritaa siemailemassa :/ Mutta kiva että teitäkin kelit välillä suosii!
    Titti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla. Mutta hoitopoika oli viimeviikolla kuumeinen ja flunssainen.. ehkä poikaystävältä tullut:) No toiv menee nopeesti ohi. Ulkona on tosiaan aivan mahtava keli. Me tytöt täällä istutaan sisällä ja katsotaan Fröbelinpalikoita. Hyvää reissua teille! Ota minttukaakaota:)

      Poista
  3. Voi pientä pipiläistä! Toivottavasti pian paranee. Onnea puolivuotiaalle, teillä oli ihan kakku ja kaikki! :) Ja sä oot jo niin simpsakkaas kunnossa, vau!

    Hey multa on mennyt ohi tuo kesäkoti-juttu, Suomessa siis jossakin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juu oli pakko hankkia kakku ku Glotalla teki niin mieli;)
      Me ollaan kesä Lohjalla. Treffataanko jossain?

      Poista
  4. Vai sinne se kesä tuli...täällä nyt 12 astetta ja vettä satelee. Paranemisia pienokaiselle! -Eve-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä jo parikymmentä astetta:) No täällä se menee melkein niin, että tänään paistaa niin huomenna on takuu varmasti kylmä.
      Kerrotaan Glotalle terkut.

      Poista
  5. Voi pientä! Paranemisterkkuja Kuopiosta! Täällä tosiaan sataa ja luvattu samanlaista keliä aika pitkälti ensi viikoksikin. Pakkaamiskelejä siis.. Sohvat sain myytyä - jee - eli on tilaa mihin pinota laatikoita. Terkkuja myös muille meiltä kaikilta! -m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Näyttää jo paremmalta vai onkohan vain Paracetin voima joka jyllää. Muttä täällä taas hymyillään. Yö oli kyllä taas yhden tason show:)
      Hyvä, että olet saanut myytyä huonekaluja. Se helpottaa muuttoa huomattavasti. Vaikka kyllä kipoista, kupeista ja vaatteistakin aikamoinen muuttokuorma syntyy:)
      Täällä edelleen hieno ilma. Mahtava kevät ollut.

      Poista
  6. Pikaista paranemista pikkuiselle! Meidän minin sairastaminen ennen Italiaan lähtöä oli uudelle äidille pelottava kokemus, jouduttiin viettään yö sairaalassakin mutta onneksi päästiin sen jälkeen kotisairaanhoidon piiriin. Ja nauttikaa kesästä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Mini:( Voin uskoa, että oli pelottava kokemus. Se on aina kamalaa kun noin pieni sairastaa. Ei osaa kertoa mihin sattuu.. ja kun nukkuu niin sitä miettii, että onko kaikki hyvin kun vain nukkuu ja kun valvoo niin känisee jne.
      Täällä ei mitään noin vakavaa. Ja tänä aamuna näyttää jo tilanne vähän paremmalta.
      Nauttikaa tekin:) ps. täällä edelleen upea auringon paiste.. outoa:)

      Poista
  7. Voi pikkuista pipopäätä -toivottavasti hän on jo paremmassa kunnossa :)
    Aurinko paistelee täälläkin, mutta eipä tuo juuri lämmitä pohjoistuulen puhaltaessa. Iltakävelylle laitoin talvitakin ja kaulahuivinkin, korkeimmillaan asteita tänään joku 13, luulisin. Kesä saisi jo tulla takaisin, mutta viikonlopusta taitaa tulla varsin sateinen :( Nauttikaahan siis auringosta !

    VastaaPoista
  8. Tänään oli jo parempi päivä, mutta illalla nousi taas kuume:(
    Juu mäkin hehkutin vähän liian aikaisin.. en ollut vielä käynyt ulkona vaan katsonut ikkunasta että aah.. pilvetön taivas. Mutta kyllä. KUn oven avasin niin tajusin, että tuulen suunta on tosiaan muuttunut;) Illalla kun oltiin ratsastamassa niin villakalsarit olivat ihan hyvä lisävaruste:)

    VastaaPoista