Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kaukana kaikesta...

Vappu tuli vietettyä Suomessa, mutta nyt ollaan jo takaisin kotona pohjoisessa. Plaah... sanon minä.
Vaikka lensimme osan matkasta (Rovaniemi-Hki) niin eilinen kotimatka kesti kuitenkin 11 tuntia. Huh, huh. Se on pitkä aika ja juuri muistutin miehelleni, että jos olen ehdottelemassa vastaavanlaista 4 päivänreissua jatkossa niin hän saa kyllä tiputtaa minut maan pinnalle! Noin pitkää matkaa ei kannata muutaman päivän takia tehdä.

Onneksi kesäloma alkaa kohta niin sitten voi matkustaa paremmalla ajalla:)

Jotenkin vetämätön olo. Se on aina sama juttu. Täällä kun on kaikki on ok, mutta kun hetkeksi pääsee pois niin palaaminen on aina hankalaa.

Nytkin ulkona +2 astetta, räntää satelee vähän väliä jne. Niin ja se muuttokin lähestyy. Kesäkuun lopulla pitäisi muuttaa eikä uudesta kodista on tietoa vieläkään.

Jotain positiivista sentään on kuitenkin tiedossa. Aloittelen tänään vähän "toimittajan hommia". Eli alan kirjoittamaan juttuja sellaiselle lehdelle kuin Ruijan Kaiku. Tänään haastattelen erästä suomalaista perhettä ja lehdeltä tuli juuri viestiä, että koko keskiaukeama on varattu jutulleni. Ou nou... Pitäkäähän peukkuja, että runosuoneni sykkii tänään ja jutusta tulee julkaisu kelpoinen:)

Voihan sitä aina sulkea silmänsä ja kuvitella
olevansa Kreikassa;)

6 kommenttia:

  1. Onnittelut toimittajalle, tuohan on hienoa!!!!!

    VastaaPoista
  2. Voi hienoa! Paaset toimittajaksi! Todella mukava juttu ja vaihtelua arkeen.

    VastaaPoista
  3. ONNEA FREELANCE TOIMITTAJAN URASI JOHDOSTA. VARO KALAMUIJA. TYÖ VIE MUKANAAN.:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos:)
    Juu Aveltto. Tuo vaara on ja niin on tainnut jo kayda:)
    Monia "hyvia" jutun aiheita pyørii mielessa.
    Mutta ei se ihan yhta helppoa ollut kuin postauksen tekeminen. Haastatteluineen ja puhtaaksikirjoitus niin aikaa meni yhden tyøpaivan verran. Mutta kivaa ja aiheitahan taalla riittaa ja lehti on suhtautunut positiivisesti mun ideoihin:)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut, mahtavia uutisia! Nyt kun pääsisi pian vielä onnittelemaan uuden kodin johdosta :) Minä olen kanssa Kreikan matkan jälkeen jatkanut lomafiilistelyjä feta-salaattipainoisella ruokavaliolla.... :) Harmi vaan kun meidän lähimarketista ei saa kunnon fetaa, vain sellaisia "jäljitelmäjuustoja".

    VastaaPoista
  6. No niinpä Satu! Nyt kyllä myynnissä on pari ihan kivaa kämppää. Katotaan josko niistä poikis jotain.
    Ai olet Kreikassa ollut. Siellä fetasalaatti maistuu niin hyvältä. täältä kyllä saa ihan hyvää fetaa, mutta nyt olen haksahtanut ruisleipään cheddar juustolla ja sitä juustoa en täältä ole löytänyt;(

    VastaaPoista