Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 28. elokuuta 2015

Mites teidän kesä meni?


Heippa taas :)

En meinannut enää osata kirjautua blogiini... se on vissiin merkki siitä, että kesän mittainen blogitauko on tehnyt tehtävänsä.

Mites teidän kesä on mennyt?
Mun piti oikein puhelimella otetuista valokuvista katsoa mitä me ollaan kesällä tehty:)

Ei hirveesti mitään ihmeellistä. Mähän aloitin työt kesäkuun alussa ja sen jälkeen on ollut 2 vkoa kesälomaa. Mies oli kotona monta viikkoa ja tehtiin pieniä retkiä tähän lähimaastoon. Laitettiin pihaa, grillattiin, tavattiin kavereita jne. Ihan niin kuin toivoinkin.

Syöpäkin on ollut kesällä mukana. Valitettavasti. Leikkausta kirurgi ei lähtenyt tekemään. On kuulemma liian iso operaatio versus tilanne. Eli parin pienen patin takia ei kannata taas koko mahaa avata. Päädyttiin sädehoitoon ja siellä tässä muutaman viikon juoksin töiden jälkeen.

Kävin myös parilla aiheeseen liittyvällä leirillä. Tapaamassa vertaisiani. Mutta enpä tiedä... ahdistava aihe. Unohtaisin mielummin koko jutun kun puin sitä ventovieraiden kanssa.

Mutta kesä oli kaikkineen onnistunut. Ja ihanaa, että se tuntuu jatkuvan vielä. Tosin tänään heräsin kaatosateeseen, mutta kyllä elokuu on ollut upea. Ollaan pyöräilty, lenkkeilty koiran kanssa, käyty Haltialassa kertaa sata ja seisty futiskentän laidalla riittävästi.

Nyt mies on Norjassa pari viikkoa ja itse olen lasten kanssa kotona. Onneksi on vapaata tässä niin jaksaa. Pienin meni tänään mummulle yökylään. Jos aamulla olo on ok eikä vettä tule kaatamalla taidan lähteä ajelemaan Loviisaan. Siellä on Loviisan Wanhat talot tapahtuma. Se on ihana tapahtuma, olen vuosia sitten siellä käynyt. Pitäkää peukkuja, että säät suosii... lupaan muistaa teitä valokuvilla:)

 
Eiköhän tämä postaaminen tästä taas lähde. Tähänkin pitää olla sellainen rutiini vai mitä muut bloggaajat? Kun aktiivisesti postaa niin mielessä on koko ajan uusia aiheita. Ja kun taukoa pitää niin ihmettelee, että mistä sitä edes kirjoittais kun elämä on tavallistakin tavallisempaa:) Mutta nyt teen ryhtiliikkeen. Mielessä onkin jo pari aihetta:)


Kesäterkut Tenholasta!






15 kommenttia:

  1. Voi kiitos kysymästä! Mitä parhaiten on mennyt meidän kesä. Ihan epäuskoinen olo, että "eikö todellakaan tarvitse lähteä takaisin pääkaupungin hälyyn".
    Me on ajateltu pitää tätä kesää tuonne lokakuun puoliväliin asti ja sitten aloittaa vasta syksyn vietto. Ihanan paljon ulkohommia tiedossa. Pakkomielle, että tänä syksynä olisi jo saatava mansikkamaata tehtyä ja viidakoksi villintyneen pihan raivaamista on todella paljon.
    Olin tulkitsevinani, että olet saanut niskaotteen sairaudestasi. Se kulkee tällä hetkellä kytkyveessä mukana, mutta keskityt paljon mukavampiin juttuihin ja aikansa mukana roikuttuaan hyvästelemme taudin lopullisesti.
    Toivorikkautta, voimaa, sinnikkyyttä ja lujaa uskoa kaukorakkauden kantavaan voimaan. Ei ole helppoa olla puoliskostaan erossa.
    (Me tajusimme yhtenä päivänä, että jos me olisimme joutuneet menemään alkuperäisen nuotin mukaan, ei isi olisi vieläkään päässyt muuttamaan tänne. Nyt on eläkeläinen saanut kuskata meitä täällä maalla jo rapian 5000km.)
    Laitan sulle laatikon sulosia, erikokoisia munasia meidän kanalasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pitääkin käydä kurkkaamassa blogiisi. Kiva kuulla, että olette viihtyneet siellä. Ei kai sitä yhtenä kesänä kuntoon saa kaikkea... ajan kanssa.
      En tiedä kenellä tässä on niska ote. Tyhmä sairaus. Vähän olen jo varautunut siihen, että mulla on nyt tällainen krooninen tauti. Pitää vaan toivoa, että pysyy rauhallisena niin kuin on tähän asti pysynyt.
      Mielelläni hyvästilisin taudin kokonaan. Todella mielelläni!
      Ei ole kiva olla erossa, mutta sitten on taas entistä kivempi olla yhdessä. Tähänkin alkaa tottumaan kun jo yli 2 v tätä ollaan harrastettu. Toki Suomen työtilanne näyttää tällä hetkellä vähän valoisammalta kuin aikoihin. Pitäkäähän peukkuja.
      Ihanaa, että te saitte isin sinne suunniteltua nopeammin:)
      Kiitos munista... onko ne virtuaalimunia vai ihan oikeita:)

      Poista
    2. Toistaiseksi virtuaalisessa muodossa. Kun retkeilette Etelä-Savossa, saat aitoja.

      Poista
  2. Mukavaa kuulla taas sinusta! :) Juu, nyt kun sanot tuo on ehkä totta, kun säännöllisesti postaa, niin kokoajan on mielessä uusia aiheita. No talvella on joskus hiljasempaa ja sillon joskus tuntuu että pitää tikusta keksiä asiaa. Mielelläni kuulen Loviisan tapahtumasta. Meille lupas sajetta, mutta jospa se siellä etelässä ois eri sää. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on ollut aina helppo keksiä postauksen aiheita. Toki välillä kirjoittelen vaikka ei niin asiaa olisikaan:) Mutta kun pitää pitkän tauon niin sitä ihan oikeasti mietti, että mistä niitä aiheita on tullutkin kun pitkään leikkas ihan tyhjää:) Mutta tänään tosi tosi pitkästä aikaa ajattelin blogia kun tuolla Wanhat Talot tapahtumassa olin ja tajusin, että olen kaivannut tätä harrastusta.
      Loviisassa paistoi aurinko. Onneksi. Hyvää viikonloppua myös sinne.

      Poista
  3. Kesä on ollut alun ankeista säistä huolimatta hieno ja muistorikas. Ihanaa että teidänkin kesä on mennyt mukavasti. Innolla oottelen postauksiasi :)

    VastaaPoista
  4. Onpas kiva kuulla sinusta! Semmoista pienten juttujen kesää on vietetty täälläkin, mutta kiva fiilis on tässä vaiheessa. Nyt saa syksy tulla, kynttilä palaa nytkin ja mökille suunnataan huomenna.
    Bloggaaminen on hassua, välillä sitä pohtii aiheita päivätolkulla ja välillä niitä vaan tulee. Itsekin välillä mietin, että kauanko tätä jaksaa...
    Mukavaa viikonloppua, mukavaa syksyä ja iso hali virtuaalisesti! Olet kyllä melkoinen nainen. Kyllä sinä sen taudin vielä lopullisesti selätät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin virittelin kynttilöitä näkösälle tässä yks päivä. Pitää varmaan kohta sytytellä:)
      Mulle teki blogitauko hyvää. Tykkään kuitenkin pitää tän pääasiassa positiivisena blogina ja alkukesästä ei oikein ollut sellainen olo.
      Nyt taas jaksaa ja jos ei jaksa niin laitetaan pillit pussiin taas :)
      Toivottavasti selätän... en tiedä onko se mahdollista. Mutta kuhan opin elämään sen kanssa ja saan elää vielä pitkään.

      Poista
  5. Mukavaa, että palasit taas tänne.
    Meilläkin kesä on mennyt miehen syövän merkeissä...nyt näyttää jo paremmalta. Sädehoitoa sai ja sytostaatteja syö vielä ensiviikon., sitten on ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Voi kuulostaa upealta. Onnea!!! En voi kuvitella tota fiilistä. Olen onnellinen teidän puolesta. Miehelle terkkuja. Kukaan joka ei ole noita hoitoja läpi käynyt ei voi ymmärtää mitä ne ovat... ja myös läheiset ovat tietysti kovilla. Voimia ja nauttikaa!!!!

      Poista
  6. Voi miten ihanaa, että olet taas linjoilla :) Kuulumisiasi on niin kiva aina lueskella. Kun asutaan niin kaukana, että nähdään harvoin :)

    VastaaPoista