Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 9. tammikuuta 2014

Lisää juonipaljastuksia


Kuvasta varmaan jo arvasitte:) Ainakin vanhat lukijat, jotka tietävät, että kalamuija on SUURI me&i-fani ja Norja-aikoina myynytkin näitä vaatteita 4 kautta!

Muistan kun me&i oli ekaa kertaa Suomessa Lapsimessuilla esittäytymässä 9v sitten. Silloin jo leukani loksahtivat ja olisin alkanut myyjäksi siltä istumalta (olin äitiyslomalla Papun kanssa). Mutta jotain tuli väliin eikä me&i rantautunutkaan tänne sinä vuonna. Eli myyjäksi en ryhtynyt kuin vasta monta vuotta myöhemmin Norjassa, mutta niin kauan kun me&i on ollut Suomessa niin meidän perheessä on ollut me&i-vaatteita ja näköjään tulee olemaan jatkossakin;)

Tuo hoitotyö josta kerroin on vain 50%:nen homma. Eli teen puolikasta työviikkoa kotisairaanhoidossa Helsingissä. Ja mitä sitten sillä toisella puolikkaalla?? Mitäköhän!?

Me&i:ta tietysti:) Jo syksyllä minua kyseltiin mukaan, mutta ei ollut rahkeita lähteä. Kokopäivätyö, 3 lasta ja reissutyötä tekevä mies. Ei, ei, ei...

Mutta nyt minulle tuli mahdollisuus palata me&i-myyjän työhön ja mielelläni lähdin.
Kick off on 26.1.2014 Tampereella ja kevätkausi 2014 alkaa 29. tammikuuta. Jihaa!

Olen ihan liekeissä. Odotan kick offia hullun lailla. Se on sellainen tapahtuma, jossa meille myyjille esitellään uusin mallisto (kevätmallisto tammikuussa ja syysmallisto elokuussa). Siellä tapaa muita myyjiä, valmentajia ja nyt jopa ruotsalaiset naiset jotka ovat tämän koko homman takana eli Susanin ja Helenen. Tämä on me&i:n 10v juhlavuosi. Ja nyt on syytä juhlaan ja oletan, että se on huomioitu myös uudessa mallistossa. Kick offissa meihin buustataan kunnon draivi päälle! Talo täynnä saman henkistä porukkaa ja fiilis on sen mukainen:)

On niin ihana alkaa tekemään tätä työtä suomeksi! Omalla äidinkielellä. Ja Suomessa! Täällähän kaikki tietävät mikä on me&i! Vai tietävätkö? Mutta anyway. Ihan erilaiset lähtökohdat kuin minulla oli silloin kun muutimme Norjaan. En osannut kunnolla kieltä, en tuntenut kylältä ketään, en ollut aiemmin tehnyt me&i työtä ja kyläpahasessa oli kaikkiaan 10 000 asukasta... mutta sain sen lentoon. Nyt en osaa edes jännittää:)

Jos teidän lukijoiden joukossa on innokkaita emäntiä, jotka haluavat kutsua kaverit kasaan niin tulen mielelläni esittelemään uuden kevätmalliston teille. Ja muistakaa! Me&i:lla on myös upea naistenmallisto. Kaikkihan tuntevat meidän ihanat unisex lastenvaatteet, mutta ihan yhtä hyvin voi järkätä tyttöjenillan ja voimme keskittyä ihailemaan pääasiassa naistenvaatteita. Minulla on Norjassa asiakkaana eräs opettaja joka osti vallan työvaattensa me&i:lta. Olisi kunnia tulla pitämään kutsuja blogin lukijoille:) Te olette niin salaperäistä porukkaa. Mä kerron täällä kaiken enkä tiedä teistä juuri mitään;) Ottakaa rohkeasti yhteyttä tohon alle inboxiin niin mä otan teihin yhteyttä. Tuo ylälaidassa oleva sähköposti toimii kun toimii... eli jos sinne laitatte eikä vastausta kuulu niin tod.näk viestinne ei ole tullut perille.


Onnea me&i 10v!!!



13 kommenttia:

  1. Hellurei! Kuulostaa oikein hyvältä yhtälöltä! itekin olen jotenkin kiinnostunut vastaavasta konsultin työstä, mutta rahkeita siihen ei kuitenkaan taida löytyä. Ihana tuo kakku tuosa kuvassa... pitää mennä karkkikaapille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos halua on niin ryhdy ihmeessä:) Tämä on siitä kivaa työtä, että jokainen voi olla myyjä omalla tavallaan. Ja kutsuille tulleilla ihmisillä on halutaso jo olemassa eli sitä tarvetta ei tarvitse myydä vaan esitelle vaatteet omalla tyylillä. Jos sulle on alueellasi ystäviä ja tuttuja jotka ovat kiinnostuneita hyvälaatuisista vaatteista niin suosittelen:) Naisia Suomessa riittää:)

      Poista
  2. Lähetkö tänne Itävaltaan ;) Meillä ei ole vielä kyseistä merkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou jees! Todellakin. En ole siellä koskaan käynytkään:) Se olisikin kivaa! Harmi, että teillä ole me&i:ta siellä. Ehkä jonain päivänä on:)

      Poista
    2. Kukapa tietää vaikka olisinkin. Toisaalta paikalliset täällä on niin kaavoihinsa kangistuneita, että liekö ne ymmärtäis hyvän päälle :)

      Tervetuloa tänne päin! Ja antoisaa me&i kevättä ;)

      Poista
  3. Välimatkaa on kuitenki parisataa km mutta sullehan voin sitten laittaa tilausta kun meandi lähettää asiakkaille tavarat. Täytyy katsoa kun mallisto tulee nettiin. Ihana tuo 50% työaika, mullakin toiveissa sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä:) Mallisto tulee 29.1!
      Suomessa tuo, että tekee esim. 50%sta työaikaa ei ole tyypillistä. Mutta esim. Norjassa on. Mun temperamentille se sopii:) Elämässä on niin paljon kivaa tekemistä ja jos sitoutuu yhteen työnantajaan 8h/pv niin siinä se sitten melkein onkin. Jos meinaa joskus keretä kotonakin olemaan:) Musta tää tuntuu hyvältä ratkaisulta.

      Poista
  4. Rolloonkin saat tulla esittelyn pitämään ;-) Mutta tuo sun työkuvio kuulostaa tosi kivalta! Saat tehdä nyt sekä myyntijuttua että sairaanhoitoa.
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teitä. Eikö kukaan asu pääkaupunkiseudulla?
      Rolloon tulisin mielelläni:) Se on ihana kaupunki ja kaipaan talvea.

      Poista
  5. Hyvä diili sinulla! Onnea!

    VastaaPoista
  6. Harmi, kun on välimatkaa, muuten voisin tilata sinut tänne Pirkanmaalle pitämään esittelyä. Me&I-kutsut on ollut meinaan mielessä. Sehän kyllä menisi siinä kick offin perään, kun olen matkan varrella tampereelta. ;)

    Pitkään olen seurannut blogiasi, vaikkakin harvemmin kommentoinut. Sä vaikutat niin ihanan valoisalta ja rempseältä persoonalta, tulee hyvä mieli sun blogista, Vaikka viime aikaiset kirjoitukset ja elämän tapahtumat eivät ole olleet mukavia niin silti sulla on niin kadehdittava asenne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mielläni tulisin pitämään kutsut:) Harmi, että kausi alkaa vasta 29.tammikuuta. Mut jos mä sieltä kick offista nappaan mallistoin vaivihkaan ja ajelen teille;)
      Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista