Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Erilainen Juhannus

Multa meinas mennä ihan ohi koko juhannus. On ollut reissuja ja töitä ja tiesin, ettei mies ole kotona juhannuksena niin en ajatellut koko juhlaa sen enempää.

No muutamaa päivää ennen h-hetkeä havahduin. Haluanko viettää juhannuksen kaupungissa yksin 3 lapsen kanssa? En. Ja keksin, että lähdemme yhdeksi yöksi kylpylään. Ja siitä jatkamme veljeni luokse jne. Ei ole niin helppo tarttua luuriin ja soittaa ystäville, että "hei menettekö mökille.. voinko tulla 3 lapsen kanssa messiin?". Eli jätin sen kortin käyttämättä.

Se olikin hyvä ratkaisu. Meillä oli kiva Juhannus. Långvik on ihana paikka ja pääsimme juhlatunnelmaan. Ihana ilma ja paikka on ihan meren rannalla. Oli hyvää ruokaa ja juhannuskokko:)

Veljen luona juhannusvierailu muuttuikin lapsen-ja koiranvahtihommiksi. Sillä heidän pieni vaavi päätti ottaa varaslähdön ja viettää jatkossa synttäreitä ja juhannusta samalla kertaa:) Yö meni seuratessa veljen vaimon supistuksia (ai kamala.. liian tuoreessa muistissa se jäätävä kipu) ja aamuyö jännittäessä, että koska tulee viesti, että kaikki on mennyt hyvin:) Ja menihän se. Meidän lapset saivat ensimmäisen serkkutytön:)










Mites muiden juhannus meni??

9 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta tuo teitin juhannuksen vietto.

    Täällä ei sen kummempaa. Ihan tavallinen viikonloppu. Pyykkiä pesten ja sateen vuoksi sisällä kuivaten. Mutta huomenna laivalle sitten lomailemaan ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu norjalaiset eivät osaa juhlia juhannusta. Luinkin Helin blogista mistä se johtuu:) Mut musta tosiaan juhannus on meille kuin pääsiäinen norskeille:)
      OIkein hyvää lomaa ja ihanaa reissua!!!

      Poista
  2. Onnea veljelle ja veljen vaimolle♥
    Onnea, myös tädille ja serkuille♥
    Hyvinhän tuo juhannus meni...kahden oltiin miehen kanssa ja NAUTITTIIN lämmöstä ja auringosta...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Kelit olivat tosiaan upeat. Ja on vieläkin ainakin täällä Vantaalla:) Kahdenkeskeinen juhannus kuulostaa ihanalta :)

      Poista
  3. Hej där!
    Du undrade vart jag köpt klänningen.
    Den är från klädmärket Melmelli, köpt i en liten butik i Trollhättan som inte finns kvar längre.
    Det var ett par år sedan jag köpte den men håll koll på Tradera och sök efter Melmelli...där kan man ha tur att hitta det man söker ibland.
    Lycka till!
    Kram, Carina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tusen takk for informasjonen. Det er en fantastisk kjole. Ha en flott sommer:)

      Poista
  4. Juhannus jäi väliin eikä Sankthansiakaan erityisemmin tullut vietettyä. Käytiin iltayhdeksän jälkeen tekemässä pieni kierros, jos vaikka näkyisi kokkoja, mutta ne oli jo poltettu. Iltaunista porukkaa nämä norskit... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu luin sun blogista syynkin tuohon juhannuksettomuuteen... onko toi suomea:) Me bongattiin kokko kylpylän ikkunasta kun ulos ei voitu niin myöhään lähteä kun pienin nukkui jo. Teidän pitää tulla ensi juhannukseksi Suomeen:)

      Poista
  5. Ihanat juhannuskuvat! Ja onnee tuoreelle tädille :) Ihan alko itteekin puuuskuttamaan, kun muistelin supistuksia.. Hyvä et loppu hyvin kaikki hyvin :)

    Iloista kesäaikaa!

    VastaaPoista