Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kotitoimistolla ja vähän sisustusta...

Kyllä täällä hengissä ollaan:) Heti auttoi kun avauduin täällä vähän ... teetä ja sympatiaa;)
Parina iltana on ollut jopa niin paljon paukkuja, että olen jaksanut lähteä Ikeaan ja paneutua vähän tähän kodin laittamiseen. Ja johan on paljon helpompi hengittää kun koti ei ole kuin kaaos.

Onneksi työni alkoi tällälailla keväällä.. joka viikko on joku vappu tai helatorstai eli "pakollinen vapaapäivä". Niinä päivinä saa vähän ladattua akkuja ja taas jaksaa painaa.

Täällä siis kaikki hyvin. Tosin mies lähtee tänään Norjaan ja on siellä 9 päivää eli seuraavaa postausta voitte joutua odottelemaan kun minä keskityn hengissä pysymiseen:) Nauttikaa vapaasta ja aurinkoista loppuviikkoa!


Niin kuin joku viisas lukija kirjoitti, pitää
osata nauttia pienistä hetkistä...
minä olen nauttinut mm. kesän ekasta grillimakkarasta:)



... ja Ingrid elämänsä ensimmäisestä mansikasta:)



Vähän on valjua vielä.. mutta hitaasti hyvää tulee..
vai miten se meni?


Rakastan kukkia, mutta olen tosi taitava tappamaan
niitä. Anopinkielestä olen haaveillut pitkään ja
mikä parasta. Kukkakauppias lupasi, että 
tätä en saa tapettua... katsotaan:)






Tänään tein töitä "kotitoimistolta" käsin:)

AURINKOENERGIAA KAIKILLE!






24 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta.Niin mikä parempaa kun se kesän EKA makkara,nami nami.Sullakin on toi ihana iso possu.(mulla se painaa jo toistakymmentä kiloa.)Nautitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kieltämättä maistuu erittäin hyvältä:)
      Samana iltana oli taloyhtiön talkoot ja siellä taas tarjolla makkaraa. Eipä ollut olleenkaan niin hyvää kuin tuo nro.1:)
      Joo ostin ton pankista kun viimeksi kävin. 20e jouduin pulittamaan, mutta ajattelin, että sinne kun laittaa kaikki pikkurahat niin äkkiä kertyy vaikka pieni matkakassa ja päästään joskus sitten lomalle:)

      Poista
  2. Voi kuinka mä tykkään lukea sun blogia :) Ollaan asuttu melkein samoissa maisemissa, kuin te nyt. On kyllä yksi kodikkaimpia asuinaluite mitä tiedän. Nykyään asutaan naapurikunnassa vähän kauempana :)
    Teillä on ikkunassa mun ikuinen lemppari marimekon kangas. Tähän kotiin se ei vaan jotenkin istunut, edellisessä roikkui olkkarissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva:)
      Tämä Kartanonkoski on kyllä niin kiva alue asua:) Kovasti pohdittiin, että halutaanko tilava asunto, mutta vähemmän kiva asuinalue / pitkät työmatkat. Päädyttiin takaisin Kartanonkoskelle jossa huoneet ovat pieniä ja asunnot ahtaita:)
      Ostin noi verhot viimekesänä huutiksesta meidän kesäkämppään ja ilo oli suuri kun tajusin, että ne ovat tarpeeksi pitkät tänne uuden kodin ikkunoihin:) Olen aina rakastanut värejä, mutta nyt on ihmeellinen musta-valko-harmaakausi menossa:)

      Poista
  3. Kylläpä näyttää kivalta! Verhot ja matto ja kerni ja kaikki :) Tuon teidän string-hylly+lipasto kokonaisuuden haluaisin juuri täsmälleen samanlaisena meille jääkaapin viereen. Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan vinkistä. Vähän vahingossa ton kernin löysin kun sun innoittamana menin niitä Finlaysonin petivaatteita katsomaan:) Tota kangasta ei ollut nettikaupassa, mutta liikeestä löytyi ja oli vielä -20% kaikki kankaat niin oli pakko investoida:)
      Ton Stringin löysin ihan vahingossa (käytetty). Meidän työpaikan naapurissa Arabianrannassa on sellainen paperikauppa. Hain sieltä maalarinteippiä ja huomasin, että niillä oli jonkun verran käytettyjä huonekaluja siellä myynnissä! ja tuo sen alla oleva lipasto on sitten taas löytö norjalaiselta kirpparilta. Maksoin siitä ehkä 10e:)
      ON ihana:) Tykkään!

      Poista
  4. Teetä ja sympatiaa täältä myös:) Hyvin sä muru vedät! Kodikkaaltahan tuo alkaa näyttää jo, tosi kivat verhot, liina ja matto ja string jajaja:) Haleja ja terkkuja! -m

    VastaaPoista
  5. Tosi mukavan ja kodikkaan näköistä! Eiköhän se siitä ala muotoutumaan vielä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa se.. itseasiassa nyt on ihan levollinen olo. Johtuneeko siitä, että on helatorstai, kello kohta 11 ja kaikka lojutaan sohvalla vielä peittojen alla:)

      Poista
  6. Ihana tantsukangas teillä ikkunassa! Voi, nyt rupes tekeen mieli sellaisia :)
    Ekaterina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... eikun Marimekolle:) Itse löysin nämä valmiiksi ommeltuina huutiksesta. Sieltäkin kannattaa katsoa. Sun blogissa oli se ihana seinä.. sitä suunnittelen tohon ruokatilan päähän. Se sopis just hyvin näiden verhojen kanssa:)

      Poista
  7. Meilläkin grillattiin yhtenä päivänä tässä. Aika kuluu niin nopeasti, että en muista mikä päivä se oli. Mutta kun tulin töistä kotiin, niin isäntä oli nostanut kaasugrillin verannalle ja grillannut mulle lohta ja muille lihaa. Arjen onnenhetkiä.

    VastaaPoista
  8. Heissan.
    Tuolta Akaasian Alta blogista tänne löysin ja kirjauduin lukijaksesi...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. Tervetuloa lueskelemaan:) Lappilifestyleä täällä ei enää niinkään ole... pitäis varmaan keksiä uusi nimi blogille:)

      Poista
  9. Koti näyttää oikein tyylikkäältä. Taas nähdään että vähemmän on enemmän. Yhdyn jo edelläkirjoittaneiden hehkutuksiin, verhoista, pöytäliinasta, matosta, hyllystä jne... Hyvin tätä päivää. Ja sama vika meidänkin katon alla, että värit ovat kummasti vaihtuneet musta-valko-harmaaseen. Jotenkin se mikä on kaikkialla nyt in, kulkeutuu väkistenkin omiin mieltymyksiin ja sitä kautta omaan kotiin. Mikähän mahtaa olla seuraava in juttu?

    Ja nam salaattikulho näytti houkuttelevalta. Tsemppiä 9 päivän arjenpyöritykseen. Saako muuten udella, että millaisiin hommiin pääsit, hoitoala taisi vaihtua ainakin johonkin muuhun. Sellaiseen missä pidetään reinoja jalassa ;)

    Aurinkoista kevättä, nyt se vihdoin tuntuu alkaneen täällä etelässäkin. Kesävaatteet sain kaivaa esiin koko perheelle ja puutarhakaupoilla tuli piipahdettua tänään jo toisen kerran tälle keväälle. Ihana Perniön Lehtisen puutarha. Sanoin miehelleni, että sinne kun menee on vähän niin kuin saisi kukkaterapiaa, väriloistoa metritolkulla. Suosittelen käymään, jos tie vie läheltä Perniötä eli nykyistä Saloa. Ei kauhean pitkä matka Fiskarssista, muistelin että se oli sullekin tuttu paikka.

    Voikaa hyvin. Ja onnea uuteen kotiin, mukavaa että olet jaksanut postailla kuulumisia kaiken muuttohässäkän keskelläkin. Yhä suosikkiblogeni tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ja kiitos pitkästä kommentista:) Perniö on tuttu. Kaverin appivanhemmilla on Meri-Teijossa mökki ja siellä käydään joka kesä. Kerran ihastuin yhteen perniöläiseen taloon niin että hyvä ettei muutettu sinne:) Sellainen ihana funkistalo siinä aika keskustassa.. sellaista mäkeä ylös.. oliko siinä kirkko? Kivaa seutua ja tosi lyhyt matka Saloon.
      Juu musta-valkoinen on nyt pop... ei voi mitään:)

      Poista
    2. Niin ja myyntityötä teen nykyään:) Reinot tai Ainot jalassa vain toimistolla:)

      Poista
  10. Voi muru miten sä olet jo saanut kodin niin viihtyisän näköiseksi!!!Ja hyvin pärjäät, vaikka osan olet yh-äiti...sulla on tota draivia:)Santeri jo sanoi, että koska pojat tulee futaamaan tänne maalle?:)Pidetään mielessä,eikö?Onko sulla se vanha meiliosoite enään?Kirjottelin sulle, mutta mitään ei ole kuulunut?:)Ymmärrän kyllä, että kiirusta on sulla ollut...:)Terkuin,Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tullaan ehdottomasti futaamaan:) Meidänkin pojat muistelevat viimekesää lämmöllä. On mulla se osoite, mut välillä laatikko niin täynnä, ettei posti tule perille. Kokeile uudelleen:)

      Poista
  11. Ihanan kodikkaalta näyttää! Onnea uuteen kotiin!
    Näitä "pakollisia" vapaapäiviä sais olla enemmänkin. :)
    Tsemppiä sinne "hengissä pysymiseen", hyvin se menee.:) -Eve-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Nyt niitä on ollut kerran viikossa, sais olla jatkossakin:) Pehmeä lasku uuteen elämään.
      Huomenna töihin ja sit on taas viikonloppu... outoa.
      Kiitos. Kyllä me hengissä pysytään. Itseasiassa tänään oli oikein kiva päivä ilman isukkia... tossa iltahommissa tuli vain vähän ikävä kun kädet meinas loppua. Mutta hyvin tää menee.

      Poista