Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Tyttø tuli taloon:)

Meidan Glotta on ihan samannakøinen kuin pojat olivat pienena. Kalju kakkiainen:) Puhuimme mieheni kanssa siita, etta emme juurikaan ajattele, etta han on tyttø. Mutta tanaan kun purkasin ristiaislahjakassia tajusin, etta meilla asuu tyttø. Tyttø jolla on kohta enemman koruja kuin aidillaan:) Onneksi aidilla on etulyøntiasema.. saa lainata kaikkia ihanuuksia kunnes tytøsta kasvaa niin iso, etta han osaa sanoa EI! (en tieda mita koneellemme on tapahtunut.. ei løydy suomalaisia kirjaimia)!

Kummitadilta tuli ihana Ingrid-koru:)
Tama on kaulakoru.. ei napakoru;)
Lisaksi han virkkasi ihanan pyørean
maton.. joka nakyy pari postausta
taaksepain:)

Isan veljen perheelta han sai
kastehelmet:) On aika tadin nakøinen
nuo kaulassa:) Ystavaltani han sai
varikkaat puuhelmet ja toiselta kummitadilta
pienen sormuksen joka roikkua kaulakorussa:)

Pitaa hankkia Ingridille oma korurasia..

Itse eksyin alkuviikosta keskustaan ja
eraassa liikkeessa oli NOA NOA:n
vauvanvaatteita -70%. Oli pakko
napata muutama matkaan.. vaikka
yhtaan uuttaa vaatetta tuo neiti
ei tarvitsisi.
(alakuvassa ihanat "pikkarit".
Pojillakin oli aina vauvana tuo lookki
eli body ja sukkikset. Olenkin miettinyt
miten siita saisi vahan tyttømaisemman.
Kun hamoset tuntuvat viela toistaiseksi
vahan hankalilta ja epamukavilta.
Mutta noi søpøt neulepikkarit ratkaisivat
ongelman.. eikø olekin søpøt?)



Paljon kaikkea kivaa tyttø sai..
suurimman osan jatin Suomeen:)
Kiva sitten kesalla taas penkoa kasseja
kun ei edes muista mita kaikkea kivaa
siella on:)


8 kommenttia:

  1. Vitsit kuin kauniin nimen teidän tyttö sai.Ja ihania lahjoja ovat sukulaiset/tuttavat osanneet ostaa.Mistäköhän toi kaulakoru on?
    Mä kävin just eilen Marimekolla hakemassa Sulolle Bo boo lasten astiaston kun sai rahaa veljen vaimolta.Veljen perhe osti myös meidän Onnille viime kesänä 5 vee lahjaksi ton karkulaiset astiaston.Nyt on molemmilla pojilla omat.
    Onko siellä teillä Noa Noa:n vaatteet halvempia kuin täällä?Tosi södet noi neulehousut.
    Mun täytyy kyl myöntää et noitten poikien jälkeen mä olen kyllä ihan hullaantunu noihin pikkusiin hamosiin.Laitan joku päivä blogi kirppiksen Lyydian vaatteista blogiin kun vaan ennätän.
    Oltiin eilen puistossa.Tänään rannassa:)
    Onx teil jo lämmin siellä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sannu:) Toi Karkulaiset on ihana <3 Jai Suomeen, mutta kesalla on sitten kiva ottaa kayttøøn kun syø jo soseita.. ja sopii siihen meidan retrokamppaan:)
    Ma en tieda mita Noa Noa maksaa Suomessa. Taalla paidat, neuletakit ym. n. 20e kappale. Mutta usein taalla yhdessa liikkeessa on alet ja kaikki vahintaan -50%. Olen løytanyt kivoja juttuja:) Voi mun pitaa olla tarkkana kun alat myymaan Lyydian vaatteita:) Odotan kesaa. Ihana paasta puistoon, Aurlahteen, torille jne. Taalla ihan pieni pakkanen ja kevainen auringonpaiste.t.kalamuija pps. toi koru oli paketissa jossa luki www. nimesi. fi

    VastaaPoista
  3. Hei vaan ja voi mitä ihanuuksia neidillä onkaan. Minä ostin tuollaiset helmet meidä¨än kummitytölle.
    Ihanat nuo neulehousut. Minä puin neitiä mekkoihin ja hameisiin jo vauvana :) Ja hyvä, että tein niin, kun ei tuo ryökäle suostu nykyisin pitämään niitä ollenkaan ;)

    Sannu: nimikoruja saa ainakin HOPEALUKKI -nimisestä kaupasta, heillä on nettisivut. Käsityönä tekevät, tilasin meidän tytölle tuollaisen :)


    Ekaterinan ajatuksista Katja

    VastaaPoista
  4. Kummitäti tilasi taas niin kivan lahjan, että piti saada itsellekin :) Vaikka kai se on luonnollista, kun lahjaksi tulee valittua omaa silmää miellyttäviä asioita. Tilasin korun osoitteesta www.nimesi.fi ja sain tosi hyvää ja nopeaa palvelua. Omaan koruuni valitsin liian pitkän ketjun ja sain vaihdattaa sen lyhyempään veloituksetta. Harvinaista tänä päivänä, että jotain saa joskus ilmaiseksikin. Eli suosittelen lämpimästi!
    Terkkuja ihanalle kummitytsylle ja koko perheelle <3

    VastaaPoista
  5. Ihania lahjoja saanu teiän tyttö! Täytyy kyllä sanoa, että vähän on samaa näköä Ingridissä ja minun siskon tytössä...liekkö siksi kun hänkin on kalju.:) -Eve-

    VastaaPoista
  6. Ihania lahjoja:) Minä olen sitä sukupolvea, jolle on annettu vain kummilusikka. Hieno tietysti sekin mutta...
    Kyllä on mukava katsoa tänä päivänä kun tyttö saa olla tyttö. Minä en syntynyt äidin harmiksi pojaksi. Näin keski-ikäisenä ihmettelen mitä siihen naiseuteen oikein kuuluu? Ei tietysti pelkästään hameita, koruja tai meikkejä, mutta jos olisin lapsena saanut joskus olla prinsessa tietäisinkö nyt paremmin mitä naiseus tai naisellisuus on? Pidä huolta prinsessasta!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Titti ihanasta lahjasta vielæ kerran:) Terkut viety perille. Kummityttøsi on taalla vahan kipeana. 1.kertaa... kaytiin oikein laakarissa ja toinen korva punoitti vahan. Kipulaaketta ja nenatippoja. Voi toista:(
    Eve: joku kertoi odotusaikana, etta jos narastaa niin tulee tukkavauva.. narasti, mutta kalju kakkiainen tuli anyway:) Mutta olisin kylla ihmetellyt jos sielta tukkavauva olisi tullut kun pojatkin ovat olleet kaljuja. Ja minullekin tukka tuli jo 2 vuotiaana;)
    Anonyymi: Niin olen minakin:) Ja viela pistettiin syømaan siita lusikasta... muistan etta varsinkin banaanijugurtti (joka on hyvaa) maistui ihan kamalalle siita lusikasta! Sanotaanko sita, etta se hapettuu... siis se hopea!
    Juu pidan prinsessasta huolta. Kun 2 prinssin jalkeen saa prinsessan niin varmasti tulee joskus vahan intoiltua liikaakin;) t.kalamuija

    VastaaPoista
  8. Meillä närästys piti paikkansa ja kolmen kaljun jälkeen tuli tummatukkainen prinsessa!
    Pitäisköhän teidänkin pistää jossain vaiheessa vielä nelonen tilaukseen ;)
    -Nina Rollosta

    VastaaPoista